Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας: Αιμοδοσία 1-8 Δεκεμβρίου

Καλούνται τα Μέλη της Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία του μηνός Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο της Έδεσσας καθημερινά το πρωί από τις 9.00-13.00 μμ και απόγεμα 18.30-19.30 ,1-8 Δεκεμβρίου 2015.Στην Αριδαία μπορούν να δώσουν την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Κατά την ημέρα της Αιμοδοσίας ,οι συνάδελφοι που θα δώσσουν αίμα δικαιούνται άδεια ,και επιπλέον 2 ημέρες άδειας, οποτεδήποτε θελήσουν εντός του διδακτικού έτους. Θα πρέπει να ζητήσουν και να λάβουν βεβαίωση ότι έδωσαν αίμα για την Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ, την οποία θα προσκομίσουν στη διεύθυνση του σχολείου τους.

Επειδή η Τράπεζα Αίματος της Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ αριθμεί μόνο τρείς φιάλες και ταυτόχρονα οι ανάγκες για αίμα από τους συναδέλφους μας για τους ίδιους ή συγγενείς τους είναι μεγάλες,παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έχουν τη δυνατότητα, να βοηθήσουν.
Η ανάγκη για αίμα είναι επιτακτική!
Για το Δ.Σ. της Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ



Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Δουλγερίδου Μαριάννα Παπαδόπουλος Γιώργος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *