Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλμωπίας: «Ενωμένοι στεκόμαστε απέναντι στην κρίση»

Δίπλα στην κοινωνία βρίσκεται ο Δήμος Αλμωπίας και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει όσον αφορά στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

Σε αυτά τα πλαίσια, ξεκινά σε λίγο καιρό τη λειτουργία του το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο θα στεγαστεί στα πρώην γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (κόμβος Αριδαίας-Πιπεριάς-Τσακώνων), χάρη στην ευγενική παραχώρηση από την πλευρά του εκκαθαριστή σε συνεργασία με τον ΑΦΟΣ Αλμωπίας «Η Ένωση». 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, «δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι και να παρακολουθούμε ως απλοί θεατές όλα όσα συμβαίνουν γύρο μας, γι’ αυτό αποφασίσαμε χωρίς καθυστέρηση να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη δημιουργία κοινωνικών δομών που δεν θα έχουν μόνο συμβολικό αλλά ουσιαστικό χαρακτήρα, μιας και θα βοηθούν πολύ κόσμο».
«Κάπως έτσι, η Δημοτική Αρχή είναι έτοιμη να υλοποιήσει μία δέσμευσή της, η οποία έχει ως στόχο να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας που έχουν μεγάλη ανάγκη και αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες λόγω της άσχημης οικονομικής συγκυρίας που πλήττει τον τόπο μας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης κατά την επίβλεψη των εργασιών που ξεκίνησαν ήδη στον χώρο. 

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να ξεκινήσει η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου μέσα στον επόμενο μήνα.

Καλούνται οι πολίτες που επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια του Δήμου Αλμωπίας, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6985172004.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *