Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Αλμωπίας: Υπεγράφη η σύμβαση για τη κατασκευή του αποχετευτικού της Αριδαίας

Υπεγράφη το μεσημέρι της Τρίτης 24/11/2015 η σύμβαση για το έργο «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Αριδαίας» από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο και από τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Γιάννη Κετικίδη, καθώς επίσης και από τον ανάδοχο της εταιρείας ΤΕΔΡΑ Α.Τ.Ε.

Η δαπάνη των εργασιών είναι 5.463.590 ευρώ (μαζί με τον Φ.Π.Α.). Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 730 μέρες.

«Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο που καλείται να υλοποιήσει ο Δήμος Αλμωπίας μέχρι σήμερα και αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες για να φτάσουμε στη σημερινή υπογραφή της σύμβασης, ξεπερνώντας τα γραφειοκρατικά προβλήματα», δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μπίνος.

«Το συγκεκριμένο έργο είναι έργο ουσίας και θα δώσει νέα πνοή στην πόλη μας», πρόσθεσε ο Αντιδήμαρχος κ. Κετικίδης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *