Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Υπερτερεί στην Αλμωπία ο Πέτρος Ζέρζης αν εκλεγεί ο Α. Τζιτζικώστας

Αρχίζει πλέον ο μαραθώνιος για την εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να φτάνει προς το τέλος του. Οι τέσσερις διεκδικητές Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Απόστολος Τζιτζικώστας περιμένουν να μάθουν πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν αλλά και ποιοι θα πάνε στον δεύτερο γύρο. 
 
Στην Αλμωπία πάντως οι ισορροπίες είναι σαφώς υπέρ του κου Τζιτζικώστα καθώς τον στηρίζουν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος με τους στενούς του συνεργάτες καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης. σε μια ενδεχόμενη όμως επικράτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας σαφώς και εδικός ρόλος υπάρχει για το κο Ζέρζη που υπερτερεί έναντι του κου Μπίνου. Άλλωστε όπως δήλωσε ο κος Τζιτζικώστας, αν εκλεγεί, θα παραιτηθεί από την θέση του Περιφερειάρχη. Αυτό ίσως φέρει πολλές αλλαγές. 
 
Πάντως ο ρόλος που θα υπάρχει για τον ιδιαίτερα ικανό σύμβουλο του είναι αποτελεί τον Αλμωπάρχη της περιοχής. Δηλαδή να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην κοινωνία της Αλμωπίας αλλά και στη νέα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θα έχει πόρτες ανοικτές και θα ξεβρομίσει με την καμαρίλα. Άλλωστε ο κος Ζέρζης είναι πλέον πετυχημένος πολιτικός από αυτούς που υποστηρίζουν από την Αλμωπία τον Απόστολο μιας και κατάφερε να εκλεγεί Δήμαρχος Αλμωπίας και Περιφερειακός σύμβουλος. Εν αντιθέσει με τον κο Δημήτρη Μπίνο ο οποίος μετά από μια πορεία εκλογών περίπου 17 ετών κατάφερε ως μοναδικός συνδυασμός από την κεντροδεξιά να εκλεγεί. Τις προηγούμενες φορές ως υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος ή περιφερειακός σύμβουλος ή δημοτικός σύμβουλος Αριδαίας δεν είχε εκλεγεί παρά μόνο Κοινοτάρχης Γαρεφείου την περίοδο 1994-1998. Ο κος Ζέρζης από το 1990 δραστηριοποιείται στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Αριδαίας(πρώτος σε σταυρούς προτίμησης) στις Δημοτικές Εκλογές του 1990, του 1994, του 1998 και του 2002. Το 2006 Δήμαρχος ενώ το 2014 Περιφερειακός σύμβουλος. Έτσι το ισχυρό χαρτί Τζιτζικώστα στην Αλμωπία είναι ο Πέτρος Ζέρζης. Το αν θα τον δούμε υποψήφιο Δήμαρχο το 2019, δεν το ξέρουμε αλλά ότι δεν έχει καεί και αποτελεί χρυσή εφεδρεία είμαστε σίγουροι...
 
 
 
 
 
 
 
εφημερίδα ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *