Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: ΦΟΑ - Ζαφειράκης Νάουσας 61-57. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Τη νίκη κατάφερε και πήρε ο ΦΟ Αριδαίας απέναντι στον μαχητικό Ζαφειράκη Νάουσας με 61-57. 

Με την ψυχή στο στόμα κατάφερε και πήρε τη νίκη το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της Αριδαίας ο ΦΟΑ, καθώς επικράτησε δύσκολα του Ζ. Νάουσας για την 7η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τον ΦΟΑ και με την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του κατάφερε και πήγε στο ημίχρονο με την διαφορά στους +10 (30-20). Στη συνέχεια και στο 3ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 26 πόντους και έβαλαν δύσκολα στους παίκτες του Π. Βάτση (45-46). Στο τέλος όμως ο ΦΟΑ με κορυφαίους τους Αβραμίδη (9), Μακρόπουλο (21) και Αθανασιάδη (10) πήρε το ματς με κρίσιμα καλάθια, βγάζοντας ψυχή με αποτέλεσμα να έρθει η νίκη.

Διαιτητές: Χατζηχαρίσης - Καραμανλής

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο (18-12), 2ο (30-20), 3ο (45-46), 4ο (61-57)

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Αμπάρης 7, Αβραμίδης 9(2), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 4, Σαπουντζής, Μπεγλόπουλος 6, Παπαβραάμ 3(1), Αθανασιάδης 10, Γκαλίτσιος 1, Μακρόπουλος 21(1), Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης








Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!


 
Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:







ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *