Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσκληση συνεδρίασης ''Επιτροπής Ποιότητας Ζωής''

Σας καλούμε να έρθετε την 20η Νοεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 (2 μ.μ.), στο Δημαρχείο Αλμωπίας, στην Αριδαία, στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

 ΘΕΜΑΤΑ   ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 
1ο ΘΕΜΑ:      
Αίτηση της κ. Ταραλίδου Αγγελικής του Δημητρίου,  για χορήγηση νέας προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Επιχειρήσεις λιανικής διάθεσης τροφίμων»  (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ), που βρίσκεται  στον οικισμό Ριζοχωρίου, λόγω λήξης της προηγούμενης.
 
2ο ΘΕΜΑ:      
Αίτηση του  κ. Λόγγου Θωμά του Γεωργίου,  για χορήγηση νέας προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «Επιχειρήσεις αναψυχής καθώς και επιχειρήσεις προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ)»,  που βρίσκεται  στην Τ.Κ. Ξιφιανής,  λόγω λήξης της προηγούμενης.
 
 
3ο ΘΕΜΑ:      
Αίτηση του  κ. Παπαδόπουλου Ελευθέριο του Θεοφυλάκτου,  για χορήγηση νέας προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «Επιχειρήσεις αναψυχής καθώς και επιχειρήσεις προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ)»,  που βρίσκεται  στην Τ.Κ. Νότιας,  λόγω λήξης της προηγούμενης.
4ο ΘΕΜΑ:       ΄
Έγγραφο της προϊσταμένης του Τμήματος Τοπικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Αλμωπίας,  για την ανάκληση ΄Αδειας Ίδρυσης & Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ), που βρίσκεται στην Αριδαία.
5ο ΘΕΜΑ:      
Έγγραφο της προϊσταμένης του Τμήματος Τοπικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Αλμωπίας,  για την ανάκληση ΄Αδειας Ίδρυσης & Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΑΦΕΝΕΙΟ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ), που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αρχαγγέλου.
6ο ΘΕΜΑ:      
Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο, για την επέκταση της λαϊκής αγοράς Αριδαίας, κατόπιν πρότασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας.
7ο ΘΕΜΑ:      
Σύνταξη ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2014 (άρθρο 73 παρ.2 του Ν.3852/2010).
 
8ο ΘΕΜΑ:      
Ανακοίνωση εγγράφων.
 
 
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  ΖΩΗΣ
 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *