Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΟΚ Αραβησσού: "Ο κόμπος κύριοι της διαιτησίας έφτασε στο χτένι!"

Ο ΠΑΟΚ Αραβησσού διαμαρτύρεται έντονα καθώς για μια ακόμη αγωνιστική είναι στην δυσάρεστη θέση να κάνει δημόσια παράπονα για τη συμπεριφορά της διαιτησίας απέναντί του.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλει την διαιτησία του αγώνα μέσα στο Γυψοχώρι που επί 90’ έσπρωχνε τους αντιπάλους με τα λεγόμενα σπόρια να σφυρίζονται υπέρ τους, όσο για τον βοηθό διαιτητή κύριο Κορνισορλή που με τις υποδείξεις του (κάτι που περιμέναμε αφού είναι γνωστές οι σχέσεις του με εξωδιοικητικό παράγοντα των γηπεδούχων τέως διαιτητή και νυν παρατηρητή) διαμόρφωσε το αποτέλεσμα αναγκάζοντας τα μικρά παιδιά της ομάδας μας να κλαίνε μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια.

Με την λήξη οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν κόσμια στο διαιτητικό τρίο, ωστόσο για μια ακόμη φορά παίκτης μας γράφτηκε στο Φ.Α. και θα τιμωρηθεί.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και από εδώ και στο εξής επιφυλασόμεθα για ότι συμβεί.


Ο Γεν. Γραμματέας
Λάζαρος Κομματόπουλος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *