Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαβουλεύσεις και οι συζητήσεις μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και παραγωγών πιπεριού από την Αλμωπία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαβουλεύσεις και οι συζητήσεις μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και παραγωγών πιπεριού από την Αλμωπία.

Ο σκοπός είναι η προώθηση αυτού του προϊόντος, το οποίο με τις κατάλληλες κινήσεις μπορεί να διακινηθεί στην Ελληνική και διεθνή αγορά. Όπως ειπώθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αλμωπίας, στόχος είναι να γίνουν οι διαδικασίες ώστε το προϊόν να πάρει ονομασία προέλευσης και να συσκευάζεται στην περιοχή μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, θα γίνει παρουσίασή του σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες 22-25 Νοεμβρίου, όπου θα παραστεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ενώ το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί σχετική ημερίδα στην Αλμωπία, όπου οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν εκτενώς για όλα όσα τους αφορούν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *