Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Κολινδρός - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 68-39. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Δύσκολο απόγευμα πέρασε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας στον Κολινδρό απέναντι στην τοπική ομάδα, καθώς ηττήθηκε με το ευρύ 68-39.



Οι παίκτες του Αβράαμ παρουσιάστηκαν φοβισμένοι και με πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι τους, ενώ δεν τους βγήκε η άμυνα, καθώς δέχθηκαν 6 τρίποντα από τους γηπεδούχους, με το σκορ στο πρώτο ημίχρονο να είναι (46-20). Και επιθετικά η ομάδα της Αριδαίας είχε αρκετά προβλήματα, πετυχαίνοντας 20π. στο πρώτο ημίχρονο και μόλις 19π. στο δεύτερο. Στην επανάληψη η αλλαγή σε ζώνη άμυνα έδωσε κάποιες ανάσες, όμως και πάλι αυτό δεν ήταν αρκετό και δίκαια ήρθε η ήττα. Από την ομάδα του ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Μπάτσος με 19(1), ενώ πάτησε παρκέ μετά από πολύμηνη απουσία ο Καλαϊτζής 8π. Μόνιμη απειλή από τους γηπεδούχους ήταν οι Κατσιάνος 18(4) και Στάμος 15(1). Καλή η διαιτησία των Χρυσάφη Σ. και Χρυσάφη Β. μιας και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Στη συνέχεια για την 5η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ΑΓΕ Πιερίας στο κλειστό της Αριδαίας, ενώ ο ΑΣ Κολινδρού έχει ρεπό.



ΠΑΟΚ Αλμωπίας: Μπάτσος 19(1), Τσαμτσίδης, Αμπατζιάδης 2, Αβράαμ, Καλαϊτζής 8, Ουρτζάνης 2, Βαρδάρης 2, Πέιος 6, Βαφείδης 2.



Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:







ialmopia.gr

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *