Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Αλμωπίας: Οδηγίες για σωστή συγκέντρωση των σταχτών από τα τζάκια

Παρακαλούνται οι πολίτες του Δήμου Αλμωπίας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πετάνε στάχτες από τζάκια ή ξυλόσομπες στους κάδους απορριμμάτων, επειδή παρατηρείται συχνά το φαινόμενο πρόκλησης πυρκαγιάς σε αυτούς.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας προτείνει οι στάχτες να συγκεντρώνονται σε μεταλλικά δοχεία, να παραμένουν εκεί για 1-2 ημέρες και αφού βεβαιωθούμε ότι έχουν σβήσει να τοποθετούνται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε πλαστικές σακούλες καλά κλεισμένες πριν πεταχτούν στους κάδους απορριμμάτων.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι εφόσον οι στάχτες προέρχονται μόνο από καυσόξυλα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους κήπους ως εδαφοβελτιωτικό, γεγονός που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων για όλους μας, καθότι ο Δήμος επιβαρύνεται ανάλογα με το βάρος των απορριμμάτων.


Χρήστος Μπάτσης

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *