Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Μάνδαλο - Αλμωπός 1-1. Δείτε φάσεις και γκολ μέσα από την κάμερα του ialmopia [ΒΙΝΤΕΟ]

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο Μάνδαλο με το σκορ να είναι στο 1-1 και τον Αλμωπό να κερδίζει και να χάνει πέναλτι στις καθυστερήσεις!



Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τον Αλμωπό να ανεβάζει στροφές και να γίνεται επικίνδυνος μετά το 30'. Το σκορ άνοιξε ο Μιτιτενίδης στο 45' με όμορφο σουτ στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το προβάδισμα για την ομάδα της Αριδαίας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας πήγε στη δύναμη, ενώ οι πολλές διακοπές έφεραν πολλά νεύρα στους ποδοσφαιριστές. Την ισοφάριση για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Παπαδόπουλος στο 79'. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν συγκλονιστικά, καθώς ο Αλμωπός έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες να κερδίσει το παιχνίδι, με την μεγαλύτερη στις καθυστερήσεις όταν ο Ζαρογιάννης αστόχησε στο πέναλτι και το τελικό 1-1 έδωσε ψυχολογία στην ομάδα της Δόξας για τη συνέχεια.



Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:






Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι:








































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *