Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Επίσκεψη του Τομέα Αγροτικής Οικονομίας της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, του Τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ στον Δήμο Αλμωπίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Επίσκεψη του Τομέα Αγροτικής Οικονομίας της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, του Τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ στον Δήμο Αλμωπίας.


Τον Δήμο Αλμωπίας επισκέφτηκε ομάδα φοιτητών του Τομέα Αγροτικής Οικονομίας της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος, του Τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ, στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής κατά το διήμερο 09-10/11.

Την ομάδα των φοιτητών συνόδευαν καθηγητές του Τομέα και πιο συγκεκριμένα, η Επίκουρη Καθηγήτρια κα Παρταλίδου, ο Λέκτορας κ. Μπουρνάρης, η κα Δημητριάδου, μέλος Ε.Ε.ΔΙ.Π. και η κα Χατσέρα, μέλος Ε.Τ.Ε.Π.

Η διαμονή των φοιτητών έγινε στο Λουτράκι Αλμωπίας και είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν αρκετά μέρη στην περιοχή μας, όπως τα Λουτρά Πόζαρ, την Όρμα, την Άψαλο, επιχειρήσεις της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, όπως το Κτήμα Βίωμα (http://bioma.gr/) και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλμωπίας.

Οι φοιτητές επισκέφτηκαν και το Δημαρχείο, όπου είχαν μια συζήτηση για την περιοχή και τις δράσεις του Δήμου αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπίνο, τον Αντιδήμαρχο κ. Τσιμτσιρίδη και την κα Επιγαρίδου, πτυχιούχο του Τμήματος.

Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής, έγινε και μια ενημέρωση από τον κ. Τζάρη Εμμανουήλ MSc Γεωπόνο Αγροτικής Οικονομίας, σχετικά με τις επαγγελματικές διεξόδους των αποφοίτων του Τομέα.

Ο φωτογραφικός φακός της Τοπικής Ηλεκτρονικής Εφημερίδας του ialmopia, σας παραθέτει το φωτογραφικό υλικό της επίσκεψης…
 
 
Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αλμωπίας
 
 








 
 Επίσκεψη στο "ΚΤΗΜΑ ΒΙΩΜΑ"







Επίσκεψη στην Κτηνοτροφική μονάδα Γενίτσαρη





 
Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αριδαίας
 
 






 
 
 Επίσκεψη στο Οινοποιείο Πλαγιές Βόρα
 
 


 
 
 
ialmopia.gr

1 comments:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία τόσο το Δήμο Αλμωπίας όσο και τους επιχειρηματίες της περιοχής. Η επίσκεψη στην περιοχή της Αλμωπίας έδωσε την ευκαιρία στους φοιτητές μας να συνδέσουν τη θεωρία με την πράξη ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε ότι Δήμος Αλμωπίας είναι μια προικισμένη περιοχή σε φυσικό κάλος, αγροτουριστικούς και γεωργοοικονομικούς πόρους, μα πάνω από όλα με φιλόξενους ανθρώπους γεμάτους αγάπη για τον τόπο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *