Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ο προπονητής του Αλμωπού Γιώργος Τυριακίδης στο ialmopia: "Δίκαιη η πρόκριση μας, το μυαλό μας τώρα στο πρωτάθλημα"

Μετά την πρόκριση του Αλμωπού Αριδαίας απέναντι στο Άσπρο με 3-1 στην παράταση, το ialmopia.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Τυριακίδη, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:
 
 
Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο θεσμός του Κυπέλλου έχει διαφορετικό στόχο. Πέρα από το πρεστίζ και ότι θέλαμε να κερδίσουμε ήταν μια ευκαιρία για την ομάδα να δοκιμάσουμε ένα διαφορετικό σχήμα, με κάποιους παίκτες που δεν είχαμε χρησιμοποιήσει. Αν εξαιρέσω το πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν μέτριοι, με δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς είχαμε κόντρα αέρα, ίσως δεν ήμασταν τόσο σωστοί στην επίθεση. Δεν ήταν τόσο κοντά οι γραμμές μας και δεν μπορούσαμε να αναπτυχθούμε όπως θα θέλαμε. Το γκολ προήλθε από δικό μας λάθος, από μια αδράνεια και δεν δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε τη νίκη.
Θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά είχαν τη διάθεση, ειδικά αυτοί που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά. Ήξεραν ότι δεν θα είχαν τις δυνάμεις για να τελειώσουν το παιχνίδι, από κει και πέρα όμως νομίζω ότι σε κάποια σημεία ανταποκρίθηκαν. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σχήμα και η ομάδα έτσι ήρε ώθηση. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και δίκαια ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη στη κανονική διάρκεια του παιχνιδιού. 
Θεωρώ ότι στην παράταση δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας την ανωτερότητα μας και τη νίκη μας, πετύχαμε δύο γκολ και δίκαια περάσαμε στην επόμενη φάση. Τώρα προέχει το πρωτάθλημα και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί.




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *