Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Στην πρεμιέρα της παράστασης "Παπουτσωμένος Γάτος". Δείτε το βίντεο - αφιέρωμα του ialmopia.gr [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το ialmopia.gr παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ο Παπουτσωμένος Γάτος" από τους ταλαντούχους Ερωτέχνες Αλμωπίας.



Την Τετάρτη λοιπόν (11/11) και ώρα 20:30 βρεθήκαμε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας και απολαύσαμε την μοναδική παράσταση των συντοπιτών μας - οι οποίοι να τονίσουμε πως χρόνο με τον χρόνο γίνονται όλο και καλύτεροι! Ταξιδέψαμε και γελάσαμε μέσα στο όμορφο παραμύθι τους, μέσα στον μαγικό κόσμο που... συνυπάρχει το δυνατό με το αδύνατο. Είδαμε εξαιρετικές ερμηνίες από ανθρώπους με πολύ διάθεση, όρεξη και αγάπη γι' αυτό που κάνουν. Eίδαμε τριγύρω μας πολλά χαμόγελα κάθε ηλικίας να διασκεδάζουν παρακολουθώντας την παράσταση, ενώ κάθε μικρό παιδί θα ήθελε για φίλο του τον πανέξυπνο "παπουτσωμένο γάτο"! Το ialmopia.gr θα ήθελε να συγχαρεί θερμά όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της παράστασης, καθέναν από τους Ερωτέχνες ξεχωριστά και τον κόσμο της Αριδαίας φυσικά που κάθε χρόνο αγκαλιάζει τέτοιες προσπάθειες με την παρουσία του.


Σκηνοθεσία - Μουσική επιμέλεια: Παλατσίδου Ελένη
Κατασκευή σκηνικών: Κωνσταντινίδης Γιάννης, Ασλανίδης Ανέστης
Ζωγραφική σκηνικών: Παλατσίδου Ελένη
Χειρισμός κονσόλας - ήχου και φώτα: Γεωργοπούλου Γεωργία


Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται: Μάνα: Βασιλική Παλατσίδου, Δικαστής: Κώστας Γαβράς, Πιερό: Πέτρος Ράσσος, Γάτος: Ελένη Παλατσίδου, Μπάτλερ: Ιορδάνης Τσιμεντερίδης, Βασιλιάς: Γιάννης Νικολαϊδης, Πριγκίπισσα: Γωγώ Λαζοπούλου, Παιδαγωγός: Σοφία Μπατσούρη, Υπηρεσία: Μάγδα Μουμτζίδου, Γίγαντας: Μπάμπης Κωστόπουλος, Φρουρός: Πέτρος Ράσσος, Πρώτη κυρία: Μάγδα Μουμτζίδου, Δεύτερη κυρία: Σοφία Διονυσιάδου, Γατούλα: Μαριάννα Δούκη, Ζητιάνος: Γιάννης Διονυσιάδης, Στέλλα: Θεοδούλα Παπαδοπούλου, Μάρθα: Εύη Κύρτση, Μητέρα: Κυριακή Παρτσανάκη, Παππάς: Αλέξανδρος Αμπάρης, Φωνή ντελάλη: Πέτρος Ράσσος.


Οι παραστάσεις συνεχίζονται καθημερινά μέχρι και τη Δευτέρα 16/11.


Χορηγός επικοινωνίας το ialmopia.gr



Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε μέσα από την κάμερα του ialmopia:





Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την παράσταση:






















































ialmopia.gr


3 comments:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙΑΛΛΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοι οι ερωτεχνες καθε χρονο μας συναρπαζουν με τα εργα τους! συνεχιστε ετσι ρε παιδια χιλια μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *