Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ο Γιώργος Τυριακίδης στο ialmopia: "Η ομάδα θα πρέπει να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες"

Μετά τη νίκη του Αλμωπού Αριδαίας απέναντι στον Άρη Αμπελείων με 2-3, το ialmopia.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Τυριακίδη, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:




"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μια δύσκολη νίκη έτσι πως εξελίχθηκε ο αγώνας. Τη μια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, την άλλη μας ισοφάρισαν σε ένα δύσκολο σημείο, όμως παρ' όλα αυτά βρήκαμε το ψυχικό σθένος και αντιδράσαμε. Η ομάδα δείχνει δυναμική, όμως αυτό που μας προβληματίζει είναι ο τρόπος που δεχθήκαμε τα γκολ. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε για πρωτάθλημα και να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού όμως στο δεύτερο είχαμε μια ανεξήγητη πτώση στην απόδοση μας, χωρίς καθαρό μυαλό και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Κρατάμε τη νίκη, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και θα πρέπει στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες."



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!




 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *