Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Μακεδονικός Έδεσσας - Ανασκόπηση 1ου Γύρου

Ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος για το πρωτάθλημα του Β1 ομίλου της ΕΠΣ Πέλλας με τον Μακεδονικό Έδεσσας στην 6η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 




Ίσως το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών διεξάγεται για τον Βόρειο Όμιλο της Β' κατηγορίας με πολλές ομάδες να διεκδικούν την άνοδο χωρίς να μπορεί κάποια να ξεχωρήσει.

Στην πρώτη θέση συγκατοικούν η Αστραπή Ζέρβης με τον Φίλιππο Φλαμουριάς έχοντας αμφότεροι 20 βαθμούς ενώ στο μεταξύ τους ματς κέρδισε ο Φίλιππος με 2-1 μέσα στην Φλαμουριά. Χαρακτηριστικό είναι ότι και οι 2 πρωτοπόροι έχουν το απόλυτο στην έδρα τους. Ακολουθεί ο Ακρίτας Σωσάνδρας με 19 βαθμούς και ρεκόρ 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Στην 4η θέση βρίσκεται ο ΑΣ Άγρας με 15 βαθμούς και στην 5η η Αναγέννηση Δωροθέας με 14 βαθμούς. Στην έκτη θέση συναντάμε τον Μακεδονικό Έδεσσας με 5 νίκες 1 ισοπαλία και 3 ήττες αλλά μόλις με 12 βαθμούς λόγω του -4 που έχει από περσινές ποινές.

Πιο κάτω άλλη μια ομάδα που έχει ποινές από πέρσι (-2), ο ΠΑΟ Περίκλειας Καρατζόβας με 9 βαθμούς. Ακολουθούν ο Εθνικός Γραμματικού με 6 βαθμούς και η Δάφνη Παναγίτσας με 4 (-4 από πέρσι). Ουραγός είναι η καινούρια ομάδα του Εθνικού Αριδαίας που δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να κερδίσει κάποιο βαθμό. Η καλύτερη επίθεση ανήκει στον Φίλιππο Φλαμουριάς με 29 γκολ, ενώ την καλύτερη άμυνα έχουν η Αστραπή Ζέρβης με τον Ακρίτα Σωσάνδρας με 11 γκολ παθητικό. Τη χειρότερη επίθεση αλλά και άμυνα έχει ο Εθνικός Αριδαίας με 6-40.
Όσον αφορά τον Μακεδονικό Έδεσσας στα εντός έδρας ματς είναι αήττητος με 4 νίκες (Άγρας, Δωροθέα, Εθνικό Αριδαίας και Γραμματικό) και 1 ισοπαλία (Σωσάνδρα). Αντίθετα εκτός έδρας έχει μόνο 1 νίκη μέσα στην Παναγίτσα και 3 ήττες από Ζέρβη, Φλαμουριά και Περίκλεια. Συνολικά έχει πετύχει 21 γκολ και έχει δεχθεί 17. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Βασίλης Τζηκόπουλος με 10 γκολ και ακολουθούν ο Ρέτζιας με 4, ο Κετσιτζίδης με 2 και από 1 έχουν οι Πέτκος, Καραγιάννης Β., Προμογιάννης Δ., Κιουρτζίδης Β. και Βαρτέσκας. Πρώτοι σε ασίστ είναι οι Καραγιάννης Β., Τζηκόπουλος και Προμογιάννης Δ. με 2 ο καθένας. 
Σε επίπεδο συμμετοχών ο Τζηκόπουλος έχει το απόλυτο έχοντας παίξει σε όλους τους αγώνες και στα 90 λεπτά. Επίσης σε όλους τους αγώνες έχει παίξει ο Πέτκος, όμως με λιγότερα λεπτά συμμετοχής αφού σε 2 έχει μπει ως αλλαγή ενώ σε ακόμα έναν αντικαταστάθηκε, και ο Παπαδόπουλος, με 5 εμφανίσεις στην βασική 11άδα και άλλες 4 ως αλλαγή. Συνολικά έχουν χρησιμοποιηθεί 23 παίκτες για τους βυσσινί. Μία κόκκινη έχει δεχθεί ο Γάτσης στον αγώνα με την Παναγίτσα. Μεγάλοι άτυχοι της χρονιάς είναι οι Μπουζούρης και Κετσιτζίδης οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά, στην προετοιμασία ο ένας και στον αγώνα με την Σωσάνδρα ο άλλος.

http://makedonikosedessas.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *