Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δόξα Μαυροβουνίου - Ορφέας Ριζαρίου 1-2

 Νέα γκέλα για την Δόξα Μαυροβουνίου



Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Μαυροβουνίου και πρώτη στην έδρα της στον σαββατιάτικο αγώνα απέναντι στην ομάδα του Ριζαριου.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"


Σ' ένα κατάμεστο γήπεδο από φιλάθλους η ταξιαρχία των Κοκοζογλου-Κουκουλη, παρόλο που αγωνίστηκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και έχασε και 3 ευκαιρίες με τους Μουρουζιδη και Σεχι γνώρισε τον νόμο της μπάλας που δεν είναι άλλος από το αν δεν βάζεις γκολ θα δεχθείς.. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι σε μια γρήγορη αντεπίθεση με τον ταχυδυναμικο Αντρεα Γκαγκα να καρφώνει κυριολεκτικά την μπάλα στα δίχτυα του νεαρού πορτιέρο Κουκουλη ανοίγουν το σκορ 0-1.

Έπειτα από 2 λεπτά παγώνουν το γήπεδο με τον έμπειρο πορτιέρο Γαβριηλιδη Αλεξη να εκτελεί ελεύθερο και το γυριστό πλασέ του Καραουλανη που έγινε αποδέκτης της μπάλας, να χτυπάει εγκάρσια στο κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ 0-2.

Στην επανάληψη οι ρυθμοί του αγώνα ανέβηκαν με τους γηπεδούχους να ενισχύονται με προσθήκη έμπειρων παικτών καταφέρνοντας να μειώσουν το σκορ στο 70 με τον Λεσι σε 1-2.

Στην συνέχεια πίεσαν πολύ για την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η διαιτησία ήταν των Φωτια,Γιαγκο,Βλαδικα

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ Κουκουλης(46' Τουρατζιδης) Χατζηιωακειμιδης Μεγας(70 Πολυτιδης) Τουρατζιδης Σεχι Χαραλαμπιδης Αλμαλης Λεσι Μουρουζιδης Κουντουρας(50' Ελεζι) Χατζηγιαννιδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ Γαβριηλιδης Σαβανογλου Κροντσης Παντελης(62' Μητσοπουλος) Ουζουνης Χαλισκα Γρηγοριαδης Καραουλανης Σωκρατιδης Γκαγκας(85' Κατικαριδης) Κροντσης Στογκας.

Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *