Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Στην "5η Σούρβα" των Προμάχων [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 5η "ΣΟΥΡΒΑ" των Προμάχων. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Μ.Χ.Σ. "ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ" διοργάνωσαν με πολύ μεγάλη επιτυχία και σε συνεργασία με τους κατοίκους του χωριού το παραδοσιακό άναμμα της φωτιάς "ΣΟΥΡΒΑ" στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Πλήθος κόσμου γλέντισε με την ψυχή του, παρέα με κρασί, τσίπουρο & παραδοσιακά τοπικά εδέσματα που μοιράστηκαν στους επισκέπτες από τον κεντρικό μπουφέ του συλλόγου.


Την εκδήλωση ανέλαβε η ορχήστρα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ"



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Ο Μ.Χ.Σ. "Οι Πρόμαχοι" και η συντονιστική επιτροπή της "5ης Σούρβας"
αισθάνονται την ανάγκη, να ευχαριστήσουν όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Παρά τον "αέρα" που υπήρχε, η συμμέτοχη του κόσμου ήταν τεράστια και αυτό μας δίνει δύναμη και ώθηση, να δεσμευτούμε, ότι η επομένη "Σούρβα" θα είναι ακόμα πιο δυνατή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δεκάδες χορηγούς μας, οι οποίοι παρά τους δύσκολους καιρούς ήταν δίπλα μας, ενισχύοντας οικονομικά και υλικά την εκδήλωση.

Τέλος να ευχηθούμε το νέος έτος να φέρει υγεία, ευτυχία, πολύ χορό και καλοκαιρία για του χρόνου.

Χρόνια πολλά, ευτυχισμένο το 2016!!


Δείτε το βίντεο που ετοίμασε για εσάς η κάμερα του ialmopia:






Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:




































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *