Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Χιόνια στην Αλμωπία: Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους δημότες του ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα με τον μηχανισμό της πολιτικής του προστασίας, να αντιμετωπίσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχει προβλέψει η ΕΜΥ.

Ήδη, χιονίζει τόσο στην πόλη της Αριδαίας, όσο και στις περισσότερες Τοπικές Κοινότητες και σε περίπτωση που το απαιτήσουν οι καιρικές συνθήκες είμαστε έτοιμοι να καθαρίσουμε και να ανοίξουμε τους δρόμους.

Τέλος, καλούμε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους λόγω της ολισθηρότητας και εφιστούμε την προσοχή στους αγρότες και κτηνοτρόφους μας και σε όλους όσους εκτίθενται στα καιρικά φαινόμενα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *