Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Εθνικός Αριδαίας - Μακεδονικός Έδεσσας 2-4

Αν και είχε μέτρια απόδοση ο Μακεδονικός Έδεσσας έφτασε εύκολα στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Εθνικό Αριδαίας το Σάββατο με τους βασικούς του σκόρερ, Τζηκόπουλο και Ρέτζια, να βρίσκουν δίχτυα εις διπλούν.
Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 



Ο αγώνας είχε πλούσιο θέαμα με 6 γκολ και πολλές ακόμα χαμένες φάσεις. Από το ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου ο Μακεδονικός δημιουργούσε πάρα πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί στο 19' με μακρινό σουτ του Ρέτζια. Στο 21' ο Εθνικός προσπάθησε να ισοφαρίσει με φάουλ αλλά ο Γιόντης αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 23' ο Ρέτζιας και στο 37' ο Στόλης έστειλαν την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 38' ο Πέτκος μόνος απέναντι σε κενή εστία την έστειλε άουτ. Τελικά στο 45' ο Γάτσης βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά τον Τζηκόπουλο στην πλάτη της άμυνας και αυτός έγραψε το 0-2. Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου στο 51' ο νεοεισελθών Καλκαβούρης μείωσε σε 1-2 μετά από κόρνερ.Η απάντηση των βυσσινί ήταν άμεση, καθώς στο 56' ο Τζηκόπουλος με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Ρέτζια, έκανε το 1-3. Στο 74' ο Ρέτζιας σκόραρε και πάλι μέσα από την περιοχή για το 1-4. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλώς να μειώσουν στο τελικό 2-4 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Καλκαβούρης.

Η διαιτησία των Βαμβακά Κ.-Κουκούλη Σ.-Σιώνη Μ. ήταν καλή αλλά δεν απέφυγε κάποια λάθη.

Εθνικός Αριδαίας (Μαντζάρης):Μιχαηλίδης, Μυροφορίδης (46' Καρυπίδης), Χ"δημητριάδης, Τουμανίδης, Εμμανουηλίδης, Σαμψωνίδης, Ελευθεριάδης, Κοντάκος, Αβραάμ (46' Καλκαβούρης), Κορεκτσίδης (46' Κουσίδης), Αργυρίου.

Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.):Γιόντης, Καραγιάννης Β. (89' Μπουζούρης), Βαρτέσκας (46' Καραγιάννης Χ. λ.τ.), Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Γάτσης (65' Καλογιάννης λ.τ.), Πέτκος, Παπαδόπουλος, Ρέτζιας, Τζηκόπουλος, Στόλης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *