Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: ΠΑΠ Πλαταμώνα - Ηρακλής Μελίκης 62 - 69

Ξεκίνησε νικηφόρα ο δεύτερος γύρος για τον Ηρακλή Μελίκης αφού πέρασε από την δύσκολη έδρα του Πλαταμώνα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ από τα πρώτα λεπτά αλλά στο τέλος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα . Οι παίκτες του Ηρακλή Μελίκης αφιερώνουν την νίκη στο προπονητή τους Νεκτάριο Καραγιαννίδη που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δεκάλεπτα : 13 – 21 , 21 – 16 , 19 – 17 , 09 – 15

Διαιτητές : Χατζημπαλίδης , Παρθενίδης ΠΑΠ Πλαταμώνα ( Δρούγκας ) Δρούγκας 14 ( 1 ) , Κομματάς 12 ( 2 ) , Τζόβας 15 , Παπανικολάου 17 ( 3 ) , Αναστασίου , Γκάρας 4 .

Ηρακλής Μελίκης ( Καλλιώρας ) Ζησιόοπουλος 2 , Πεχλιβανίδης , Φιλιππίδης 16 ( 4 ) , Καλλιώρας 29 ( 6 ) , Εμμανουηλίδης 10 , Παπαζήσης , Πουσατίδης , Στάθης 15


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ" 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *