Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Πανικός στην Αριδαία και τρελό γέλιο στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Σερβετά! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πανικός!!!!!  Ο επιτυχημένος και αγαπητός σε όλους Γιάννης Σερβετάς ήρθε στην πόλη μας παρουσιάζοντας το νέο του βιβλίο "Ένα παιδί ακόμα μετράει τ' αστρα"


Την διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου - ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ και το βιβλιοπωλείο ΣΥΜΒΟΛΗ. Συγχαρητήρια σε όλους για το όμορφο και γεμάτο γέλιο απόγευμα που μας χάρισαν!




Μαρία Προκοπίδου: "ΠΑΝΙΚΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! Η καλυτερη παρουσιαση βιβλιου ever!!!!!! Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιαννη Σερβετα και στον Βασιλη Δελιο γι αυτην την θεσπεσια ξεκαρδιστικη βραδια! Καταπληκτικοι!!!!!!!!!"



Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας:





























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *