Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: Wild

Η Κινηματογραφική Λέσχη - The Film Club προτείνει: Wild

Πρόκειται για παιδιά από την περιοχή μας, οι οποίοι έχουν πάθος με τον κινηματογράφο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα γράφουν τις δικές τους κριτικές - απόψεις - προτάσεις σχετικά με ταινίες που έχουν προβληθεί στο... μαγικό άσπρο πανί και που αξίζει να δούμε.



Άγρια (2014) Wild (original title)


Καλώς τον Jean - Marc Vallee! Περιμέναμε την επόμενη κίνηση του μετά το εκπληκτικό Dallas Buyers Club και νομίζω μας αφήνει γλυκιά γεύση στην επιστροφή του.Η Σέριλ Στρέιντ (Ρις Γουίδερσπουν), εγκαταλείπει τον "πολιτισμό",τώρα ποιος είναι ο πραγματικός πολιτισμός και ποιος όχι είναι άλλης στιγμής υπόθεση,και φεύγει μόνη της για ένα ταξίδι αυτογνωσίας στην άγρια φύση, καθώς όλα πάνε στραβά στη ζωή της. Θα περπατήσει περίπου 1800 χιλιόμετρα, τη διάσημη διαδρομή - μονοπάτι που εκτείνεται στις κορυφές των βουνών, κατά μήκος του Ειρηνικού Ωκεανού. Μετά τη διάλυση του γάμου και το θάνατο της μητέρας της, η Σέριλ Στρέιντ είχε χάσει κάθε ελπίδα. Μετά από χρόνια κατάθλιψης, με αυτοκαταστροφική συμπεριφορά,ναρκωτικά και περίεργο σεξουαλικό βίο, παίρνει την απόφαση να τα αφήσει όλα αυτά πίσω της και να βιώσει την πρωτόγνωρη εμπειρία, αυτής της ατελείωτης πεζοπορίας.

Το film θυμίζει έντονα το 127 ώρες αλλά και το Into the wild,τα περισσότερα πλάνα πετυχαίνουν μόνη της την πρωταγωνίστρια άβαφη , ατημέλητη και απελπισμένη αλλά με πείσμα και πάθος για την αλλαγή στη ζωή της διασχίζοντας την κορυφογραμμή που θα την φέρει πιο κοντά στην "λύτρωση"!

Ή ταινία βασίζεται στο μπεστ σέλερ «Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail» που έχει γράψει η Σέριλ Στρέιντ.






 ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *