Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Προσκοπικά νέα: Ένα διήμερο στο κατασκηνωτικό κέντρο Καστανιάς στο Βέρμιο

Πρόσκοποι (11- 15 ετών), Ανιχνευτές (15-18 ετών) και Βαθμοφόροι( +18 ετών) πέρασαν ένα διήμερο στο προσκοπικό κατασκηνωτικό κέντρο Καστανιάς στο Βέρμιο...

Οι πρόσκοποι μας οργανώθηκαν στις ενωμοτίες τους και πραγματοποίησαν τις εκπαιδεύσεις μέσα στο βουνό, όπου η φύση σε όλο της το μεγαλείο τους, ενδυνάμωσε το προσκοπικό τους πνεύμα καθώς αποτελεί ένα ανυπόστατο κομμάτι από τη προσκοπική τους ζωή.

Οι ανιχνευτές μας, ξεκίνησαν να υλοποιούν το προγραμματισμό τους για το 2ο τετράμηνο της φετινής τους χρονιάς, μέρος του οποίου ήταν να μπορέσουν να καταφέρουν να φτάσουν στο κατασκηνωτικό κέντρο μέσα από τα μονοπάτια του Βερμίου με τη χρήση πυξίδας και χάρτη. Η πορεία μέσα στο βουνό διήρκησε 4 ώρες και ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους ανιχνευτές μας. Επίσης έκαναν και παρουσίαση της χειμερινής τους δράσης που είχε πραγματοποιηθεί στις αρχές του χρόνου στον νομό Κοζάνης.

Οι βαθμοφόροι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί για να αξιολογήσουν τη προσκοπική χρονιά έως εκείνη τη στιγμή, να προγραμματίσουν την συνέχεια, να επανεξετάσουν τους παιδαγωγικούς στόχους μέσα στα τμήματα τους και φυσικά να οραματιστούν το μέλλον για έναν καλύτερο κόσμο μέσα από τις προσκοπικές τους δράσεις.

Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας: Τηλέφωνα:
 
6982478483 Ιωάννης Λευθέρης 1ο Σύστημα Προσκόπων Εδεσσας.
 
6947953117 Ευάγγελος Βλαχάκος 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Έδεσσας.

Internet: E-mail
 
leftheris@otenet.gr και vaggos_drede@hotmail.com

Facebook
 
2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Έδεσσας

Πρόσκοποι της Έδεσσας,

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *