Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Από που μπορείς να αγοράσεις νυφικά παπούτσια στο Internet - της Βίκυς Μακρή

Από που μπορείς να αγοράσεις νυφικά παπούτσια στο Internet - Αρθρο της Βίκυς Μακρή στο ialmopia.gr



Τα νυφικά παπούτσια αποτελούν, μαζί με το φόρεμα, το πιο σημαντικό κομμάτι της νυφικής εμφάνισης. Οι επιλογές πολλές, ωστόσο τις περισσότερες φορές η μέλλουσα νύφη δεν έχει τη δυνατότητα να βρει την καλύτερη επιλογή, γιατί πολύ απλά δεν ξέρει που να ψάξει. Εκτός από τα κανονικά καταστήματα, υπάρχουν και πολλά eshop όπου μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες τιμές και αρκετά μεγαλύτερη ποικιλία στα προσφερόμενα σχέδια.

Σε περίπτωση που είσαι μία από τις τυχερές που πρόκειται να παντρευτούν σύντομα, όσο πλησιάζει η μέρα του γάμου τόσο περισσότερο αγχώνεσαι για τα διαδικαστικά. Οι προετοιμασίες σου φαίνονται βουνό και δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Λογικό.

Ωστόσο, τουλάχιστον όσον αφορά τα νυφικά παπούτσια, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολύ χρόνο, αφού παρακάτω σου έχω μία λίστα με ηλεκτρονικά καταστήματα από όπου μπορείς να βρεις το σχέδιο που θα ταιριάξει απόλυτα με το νυφικό σου φόρεμα.

Tsakiris Mallas
Το ηλεκτρονικό κατάστημα του πολύ γνωστού Ελληνικού Brand γυναικείων υποδημάτων, έχει και νυφικά παπούτσια. Με δεκάδες σχέδια, από μποτάκια και γόβες μέχρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και νυφικές πλατφόρμες, και τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 100€ και 200€, αποτελεί έναν από του καλύτερους online προορισμούς για αγορά νυφικών υποδημάτων.

AllAboutShoes
Στο AllAboutShoes.gr θα βρεις μία πολύ μεγάλη ποικιλία από νυφικά παπούτσια Καλογήρου, το οποίο είναι ένα εκ των μεγαλύτερων Ελληνικών brand του χώρου, καθώς και luxury μάρκες του εξωτερικού όπως Stuart Weitzman, Casadei, Giuseppe Zanotti και πολλά άλλα.

Νυφικά Υποδήματα Nak Shoes
Τα καταστήματα Nak Shoes είναι από τα πλέον γνωστά στην Ελληνική αγορά. Η ηλεκτρονική τους έκδοση στο nak.gr διαθέτει όλα τα σχέδια που θα βρεις στα καταστήματα καθώς και μερικά επιπλέον που είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από το eshop, όπως τα νυφικά παπούτσια Badgley Mischka.

Νυφικά Παπούτσια στο New Shoes
Στο new-shoes.gr μπορείς να βρεις νυφικά υποδήματα από πολλά διαφορετικά eshops. Στους καταλόγους του θα ανακαλύψεις την μεγαλύτερη ποικιλία του Internet.

Νυφικά Παπούτσια Sagiakos
Στο sagiakos.gr μπορείς να αγοράσεις τα επώνυμα νυφικά παπούτσια sagiakos σε πολύ προνομιακές τιμές. Το eshop ανανεώνεται συνεχώς με όλα τα καινούργια σχέδια της εκάστοτε σεζόν ώστε να έχεις πάντα τη δυνατότητα να πάρεις ότι πιο νέο κυκλοφορεί και είναι της μόδας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *