Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ο Γιάννης Σηφάκης ζήτησε Γραφείο Εξυπηρέτησης ασφαλισμένων ΕΟΠΠΥ στην Αριδαία μέσα στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Ο Γιάννης Σηφάκης ζήτησε Γραφείο Εξυπηρέτησης ασφαλισμένων ΕΟΠΠΥ στην Αριδαία μέσα στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Ο Υπουργός Υγείας και ο πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ ανταποκρίθηκαν θετικά και αναμένεται η υλοποίηση του

Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης αιτήθηκε από τον Υπουργό Υγείας και τον πρόεδρο του ΕΟΠΠΥ την σύσταση γραφείου εξυπηρέτησης ασφαλισμένων ΕΟΠΠΥ στην Αριδαία. Το γραφείο θα εξυπηρετήσει πλήθος πολιτών από την Αλμωπία και θα τους απαλλάξει από μετακινήσεις τους προς την Έδεσσα που μπορούν να αποφευχθούν.

Η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αριδαίας Στέλλα Φωτοπούλου ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του βουλευτή για την εξασφάλιση χώρου μέσα στο Κ.Υ., τον εξοπλισμό του γραφείου κλπ.

Τα έγγραφα του βουλευτή προς τον ΕΟΠΠΥ και του Κέντρου Υγείας προς τν βουλευτή επισυνάπτονται. Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξάνθος και ο πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ Σωτήρης Μπερσίμης θεώρησαν λογικό το αίτημα, το βλέπουν θετικά και υποσχέθηκαν στον βουλευτή γρήγορη υλοποίηση του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *