Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Φιλανθρωπικός αγώνας από την Ελπίδα Έδεσσας με μεγάλα ονόματα της Εθνικής του Euro 2004!

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Σπουδαια κινηση απο την Ελπιδα Εδεσσας με πρωτεργατη τον δραστηρο προεδρο Λεωνιδα Τουσια που διοργανωσε φιλανθρωπικο αγωνα για αν στηριξει και να βοηθησει ατομα που πασχουν απο καρκινο.


Ετσι την Δευτερα στις 4.00μμ στο Δημοτικο Σταδιο Εδεσσας Φορης Γεντζης θα πραγματοποιηθει φιλανθρωπικος ποδοσφαιρικος αγωνας στον οποιο θα παρουν μερος μερικα απο τα μεγαλυτερα ονοματα που εχουν περασει απο τα γηπεδα του ποδοσφαιρου και αγωνιστηκαν και στο euro 2004 Ζαγορακης,Μπασινας,Μπατιστα,Αμανατιδης Νικοπολιδης Κυριακος Καραισαριδης Λυμπεροπουλος Χαλκιας Σαραβακος Γεωργατος Σειταριδης Σαπουντζης Πασσαλης Χαριστεας. Πριν την εναρξη του αγωαν θα αγωνιστουν και οι Ακαδημιες Γιαννιτσων Ηρακλη Εδεσσας Αλμωπου Αριδαιας και Εδεσσαικου.Καλουνται ολοι οι φιλαθλοι του ποδοσφαιρου να παραβρεθουν και να ενισχυσουν την σπουδαιας αυτη προσπαθεια. 
Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"



ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *