Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Κατασκευή αντιστήριξης για την αποφυγή κατολισθήσεων στα Λουτρά Πόζαρ

Άλλη μια παρέμβαση ουσίας που αλλάζει την εικόνα της Λουτρόπολης, πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά Πόζαρ. Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκε αντιστήριξη για την αποφυγή πτώσης βράχων στην παλιά είσοδο που οδηγεί στον καταρράκτη. Σε μήκος 40 μέτρων κατασκευάστηκε τοιχίο ύψους 1,5 μέτρων στο οποίο εγκιβωτίστηκαν δοκοί ύψους 8 μέτρων όπου τοποθετήθηκε πλέγμα.

Από το συγκεκριμένο σημείο περνούν καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες και με αυτή την παρέμβαση εξασφαλίζεται η ασφάλεια όλων αυτών των ανθρώπων, καθώς τα προηγούμενα χρόνια σημειώθηκαν αρκετές φορές κατολισθήσεις.

Παράλληλα, στα πλαίσια του ίδιου έργου χαμήλωσε το ύψος του τοιχίου που υπάρχει στην ίδια τοποθεσία, ώστε ο επισκέπτης να έχει άμεση οπτική επαφή με την πανέμορφη κοίτη των Λουτρών.

Το έργο στοίχισε 7.200 ευρώ και καλύφθηκε από ιδίους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης.

Δείτε εικόνες από το σημείο της παρέμβασης στα Λουτρά










ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *