Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

EURO 2016: Κροάτες, Πολωνοί και Γερμανοί οι κερδισμένοι της ημέρας - ΒΙΝΤΕΟ με τα ΓΚΟΛ από όλους τους αγώνες

Οι άνετες νίκες των φαβορί σημάδεψαν την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης, με τους τρεις νικητές να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να ανεβάσουν το σκορ στους αγώνες τους.
Διαβάστε παρακάτω πως σχολιάζουν οι συντάκτες του ialmopia τα χθεσινά παιχνίδια.

Επιμέλεια: ialmopia.gr Team


ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ 0-1

Το ότι οι Κροάτες διαθέτουν πλειάδα αστέρων που πρωταγωνιστούν στις ομάδες τους το ξέραμε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν αν αυτοί οι παιχταράδες θα μπορούσαν κάποια στιγμή να γίνουν ΟΜΑΔΑ. Το σημερινό ματς στο Παρίσι απέναντι στους Τούρκους μάλλον ήταν η απάντηση που περιμέναμε.

Η ομάδα του Άντε Τσάτσιτς, με όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο, κατάφερε να επικρατήσει πολύ πιο άνετα απ'ό,τι δείχνει το τελικό 1-0, καθώς έχασε απίστευτες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, έχοντας και τρία δοκάρια! Την γκολάρα του Μόντριτς στο 41ο λεπτό, ακολούθησε μια ομοβροντία ευκαιριών από Σρνά, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Μπρόζοβιτς.

Από την άλλη, οι Τούρκοι του Φατίχ Τερίμ εμφανίστηκαν άνευροι και ανέτοιμοι για την πρεμιέρα, κι αν εξαιρέσει κανείς την κεφαλιά του Τουφάν στο πρώτο ημίχρονο, δεν απείλησαν ουσιαστικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ με τα ΓΚΟΛ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα



Η ταυτότητα του αγώνα

Δ' ΟΜΙΛΟΣ
ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ 0-1 (Μόντριτς 41')


Τουρκία (Φατίχ Τερίμ): Μπαμπατσάν, Μπαλτά, Τσαλχάνογλου, Γκιονιούλ, Ινάν, Τοσούν (69' Μορ), Τουράν (64' Γιλμάζ), Όζιακουπ (46' Σεν), Τοπάλ, Τουφάν, Ερκίν

Κροατία (Άντε Τσάτσιτς): Σούμπασιτς, Στρίνιτς, Πέρισιτς (86' Κράμαριτς), Τσόρλουκα, Ράκιτιτς (89' Σίλντενφελντ), Μόντριτς, Σρνα, Μπρόζοβιτς, Μάντζουκιτς (90+3' Πιάτσα), Μπαντέλι, Βίντα


ΠΟΛΩΝΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1-0

Το παιχνίδι στη χλιδάτη γαλλική Ριβιέρα δεν επιφύλασσε εκπλήξεις. Η Πολωνία ήταν το φαβορί αλλά είχε απέναντί της μια πολύ καλοστημένη ομάδα αμυντικά, την οποία όμως κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο με ένα γκολ του Αρκάντιους Μίλικ στο 51'.

Μέχρι εκείνο το σημείο, ο επιθετικός του Άγιαξ ήταν ο μοιραίος της ομάδας του, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Οι παίκτες του Άνταμ Ναβάλκα είχαν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, αλλά οι Βορειοϊρλανδοί, πότε με τον τερματοφύλακα ΜακΓκόβερν και πότε με την εξαιρετική άμυνά τους πάνω στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, κρατούσαν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Μετά το γκολ του Μίλικ, οι πρωτάρηδες σε τελική φάση Euro Βορειοϊρλανδοί προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά η απειρία τους και η σαφής έλλειψη επιθετικού πλάνου ήταν καταλύτες στο να πανηγυρίσει η Πολωνία την πρώτη της νίκη σε τρεις συμμετοχές στη διοργάνωση!

Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ με τα ΓΚΟΛ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα



Η ταυτότητα του αγώνα

Γ' ΟΜΙΛΟΣ
ΠΟΛΩΝΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1-0 (Μίλικ 51')


Πολωνία (Άνταμ Ναβάλκα): Σέζνι, Πίστσεκ, Γκλικ, Πάζνταν, Γιέντρεϊτσικ, Κρικόβιακ, Ματσίνσκι (78' Γιοντλόβιετς), Μπλαστσικόφσκι (80' Γκροσίτσκι), Καπούστκα (88' Πέτσκο), Μίλικ, Λεβαντόφσκι.

Βόρεια Ιρλανδία (Μάικλ Ο' Νιλ): ΜακΓκόβερν, Κάθκαρτ, Έβανς, ΜακΌλεϊ, Νόργουντ, Ντέιβις, Μπερντ (76' Γουόρντ), ΜακΝερ (46' Ντάλας), Φέργκιουσον (66' Ουάσινγκτον), Λάφερτι, Γουόρντ.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2-0

Τα προγνωστικά για το βραδινό ματς της ημέρας έλεγαν πως οι Ουκρανοί είναι σε θέση να δυσκολέψουν τους παγκόσμιους πρωταθλητές. Κι όντως, χρειάστηκαν δυο εξαιρετικές επεμβάσεις του καλύτερου τερματοφύλακα στον κόσμο Μανουέλ Νόιερ για να μείνει αλώβητη η εστία των Γερμανών στο πρώτο ημίχρονο.


Τα πάντσερ πήραν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό, με κεφαλιά του Μουστάφι μετά από εκτέλεση φαόυλ του Κρόος. Οι Ουκρανοί έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Κονοπλιάνκα και Χακερίντι, δείχνοντας πως θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στην επανάληψη. Όμως, η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και η κλάση των Γερμανών, δεν άφησε τους παίκτες του Μιχάιλο Φομένκο να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο ματς.

Η Γερμανία κρατούσε άνετα το 1-0, και μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα διεύρυνε το προβάδισμά της με γκολ του Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ. Θετικό ξεκίνημα για την ομάδα του Γιοακίμ Λεβ με μια ''επαγγελματική'' νίκη.

Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ με τα ΓΚΟΛ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα


Η ταυτότητα του αγώνα



Γ' ΟΜΙΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2-0 (Μουστάφι 19', Σβαϊνστάιγκερ 92')

Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Μουστάφι, Χέβεντες, Μπόατενγκ, Έκτορ, Κεντίρα, Κρόος, Ντράξλερ (78' Σίρλε), Οζίλ, Μίλερ, Γκέτσε (90' Σβαϊνστάιγκερ)


Ουκρανία (Μιχάηλο Φομένκο): Πιάτοβ, Σεβτσούκ, Χακερίντι, Ρακίτσκι, Φεντέτσκι, Στεπανένκο, Κοβαλένκο (73' Ζιντσένκο), Σίντορτσουκ, Κονοπλιάνκα, Γιαρμολένκο, Ζοζούλια (66' Σελέζνιοφ)




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *