Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

EURO 2016: Πρωτιά για την Ουαλία στον Β' Όμιλο - Προβλημάτισαν για άλλη μια φορά οι Άγγλοι - ΒΙΝΤΕΟ από τους αγώνες της Δευτέρας 20/6

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Ουαλούς και άνετη πρόκριση στους 16. Δεν τα κατάφερε για άλλη μια φορά η Αγγλία, που προκρίθηκε ως δεύτερη. Στην αναμονή η Σλοβακία, ναυάγιο για τους Ρώσους. Διαβάστε παρακάτω τις αναλύσεις των αγώνων.

Επιμέλεια: ialmopia.gr Team

ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ 0-0

Ένα ποτήρι μπορείς να το δεις είτε μισοάδειο είτε μισογεμάτο. Έτσι και με τη χθεσινή εμφάνιση της Αγγλίας απέναντι στη Σλοβακία, μπορείς να σταθείς στη φρεσκάδα των ποδοσφαιριστών και στις 27 τελικές προσπάθειες που δημιούργησαν ή στην εκνευριστική αστοχία τους. Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Ρόι Χόντσον έδωσαν πνοή στη μεσοεπιθετική γραμμή των Λιονταριών, που είχαν τον έλεγχο καθ'όλη τη διάρκεια του ματς.

Βάρντι, Λαλάνα στο πρώτο μέρος, αλλά και Στάριτζ, Κλάιν, Κέιν στην επανάληψη, έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για να δώσουν τη νίκη και την πρωτιά του ομίλου στην Αγγλία, έπεσαν όμως πάνω στον εξαιρετικό τερματοφύλακα των Σλοβάκων Κόζατσικ, που κατέβασε τα ρολά στην εστία του. Οι Σλοβάκοι αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας, που διαφύλαξαν με νύχια και με δόντια, και κατά μεγάλο ποσοστό θα προκριθούν στους 16 ως μια από τις καλύτερες τρίτες ομάδες. Τα Λιοντάρια θα αναμετρηθούν στη συνέχεια με τον δεύτερο του έκτου ομίλου.


Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με τις καλύτερες ΦΑΣΕΙΣ του αγώνα



Η ταυτότητα του αγώνα

Β' ΟΜΙΛΟΣ
ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ 0-0

Σλοβακία (Γιάν Κοζάκ): Κόζατσικ - Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν - Κούτσκα, Πεσόφσκι (66’ Γκιομπέρ) - Χάμσικ, Βάις (78’ Σκρίνιαρ), Μακ - Ντούντα (56’ Σβέντο)

Αγγλία (Ρόι Χόντσον): Χαρτ - Κλάιν, Σμόλινγκ, Κέιχιλ, Μπέρτραντ - Χέντερσον, Ντάιερ, Γουίλσιρ (55’ Ρούνεϊ) - Λαλάνα (60’ Άλι), Στάριτζ (76’ Κέιν), Βάρντι


ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ialmopia! ΠΡΟΒΛΕΨΤΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ EURO 2016 


ΡΩΣΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ 0-3

Πιο εμφατική πρόκριση στην επόμενη φάση δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ούτε ο πιο αισιόδοξος Ουαλός φίλαθλος. Με μια εξαιρετική εμφάνιση, οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν διέλυσαν τους ανύπαρκτους Ρώσους με 3-0 και τώρα κάνουν σχέδια για μεγάλη διάκριση στα γήπεδα της Γαλλίας.

Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, μιας και μόνο μια ομάδα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Τουλούζ. Οι Δράκοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς με τον Ράμσει (11'), μετά από ωραία μπαλιά του Άλλεν, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 20', με τον αριστερό μπακ Νιλ Τέιλορ να χρήζεται σκόρερ.

Όσο και να ήθελαν να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο οι Ρώσοι δεν μπορούσαν, καθώς οι Βρετανοί έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι, και σε μια αντεπίθεση με τον Μπέιλ στο 67' τριπλασίασαν τα τέρματά τους, βάζοντας τέλος στη σεμνή τελετή. Πανάξια πρώτη στον όμιλο η Ουαλία, δικαιολογημένα αφήνει τη διοργάνωση η Ρωσία, που πρέπει να συνέλθει για να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο Μουντιάλ που θα διοργανώσει σε δυο χρόνια στα γήπεδά της.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με τα ΓΚΟΛ και τις καλύτερες ΦΑΣΕΙΣ του αγώνα



Η ταυτότητα του αγώνα

Β' ΟΜΙΛΟΣ
ΡΩΣΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ 0-3 (Ράμσεϊ 11, Τέιλορ 20', Μπέιλ 67')

Ρωσία (Λεονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεβ, Σμόλνικοβ, Βασίλι Μπερεζούτσκι (46' Αλεκσέι Μπερεζούτσκι), Ιγκνασέβιτς, Κομπάροβ, Μαμάεβ, Γκλουσακόβ, Σιρόκοβ (52' Γκολοβίν), Σμόλοβ (70' Σαμέντοβ), Κοκόριν, Τζιούμπα


Ουαλία (Κρις Κόουλμαν): Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τσέστερ, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μπεν Ντέιβις, Νιλ Τέιλορ, Λέντλεϊ (76' Άντι Κινγκ), Τζο Άλεν (74' Ντέιβιντ Έντουαρντς), Ράμσεϊ, Μπέιλ, Βόουκς,


Η Βαθμολογία του Β' Ομίλου




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *