Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα ύστερα από το 2004!

Η Αννα Κορακάκη ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στα 25 μέτρα αεροβόλο πιστόλι και η Ελλάδα πανηγύρισε για πρώτη φορά ύστερα από το 2004 χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.


Η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας πανηγύρισε την κατάκτηση έξι χρυσών μεταλλίων (Φανή Χαλκιά ΣΤΙΒΟΣ 400μ.εμπόδια, Αθανασία Τσουμελέκα ΣΤΙΒΟΣ-20χλμ.βάδην, Δημοσθένης Ταμπάκος ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-Κρίκοι, Ηλίας Ηλιάδης ΤΖΟΥΝΤΟ-81κ., Θωμάς Μπίμης-Νίκος Συρανίδης ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ-Συγχρονισμένες από 3μ. 99., Σοφία Μπεκατώρου-Αιμιλία Τσουλφά ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ-470), αλλά η πρώτη θέση του βάθρου έμεινε απλησίαστη από τους Ελληνες αθλητές στο Πεκίνο το 2008 και στο Λονδίνο το 2012.

Η Αννα Κορακάκη, όμως, φρόντισε στα 25 μέτρα αεροβόλο πιστόλι φρόντισε να χαρίσει το χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *