Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Αλμωπία: Εργασίες για την επαναλειτουργία του νηπιαγωγείου Φιλώτειας

Το Νηπιαγωγείο Φιλώτειας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου. Εκεί τον υποδέχτηκε η Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Μαρία Δημητρίου, με την οποία υπήρξε συνεργασία με στόχο την ολοκλήρωση των εργασιών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο σχολείο έχει να λειτουργήσει έξι χρόνια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημαντικές φθορές. 

Ήδη, έχει δρομολογηθεί ο ελαιοχρωματισμός των εσωτερικών χώρων, ενώ παράλληλα βάφτηκαν οι εξωτερικοί τοίχοι κατόπιν συνεργασίας του Δήμου Αλμωπίας, της Προέδρου και κατοίκων του χωριού. Στη συνέχεια θα εξασφαλιστεί ο απαραίτητος εξοπλισμός, όπως θρανία, καρέκλες και παιχνίδια. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου, όλα θα είναι έτοιμα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *