Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η Διεύθυνση κι ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας στο πλαίσιο της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, λαμβάνοντας υπόψη την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, πραγματοποίησε ένα πλήθος δράσεων στον αθλητικό και καλλιτεχνικό τομέα.

Οι παραπάνω δράσεις υλοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας της Φυσικής Αγωγής του σχολείου κας. Θωμαΐδου Σταυρούλας και της καθηγήτριας των καλλιτεχνικών κας. Βλάχου Κλειώ με βοηθό την καθηγήτρια κα. Θωμαΐδου Χαρίκλεια.

Στόχος των δράσεων αυτών είναι οι μαθητές να νοιώσουν την χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας – Αθλητισμός – Δικαίωμα για όλους.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως:

1. Τέννις με υπεύθυνο προπονητή τον προπονητή του συλλόγου Τέννις της Αριδαίας Τουτουκτσή Ευτύχη.

2. Ένοιωσαν την χαρά της άθλησης μέσα από το χορό όπως η ζούμπα με υπεύθυνη καθηγήτρια την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μόσχου Βασιλική.

3. Γνώρισαν και συμμετείχαν σε αθλήματα του στίβου με υπεύθυνο καθηγητή τον προπονητή και καθηγητή Φυσικής Αγωγής Χατζηγιαννίδη Χρήστο.

4. Στο πλαίσιο της ευκαιρίας να γνωρίσουν αθλήματα και από το χώρο των πολεμικών τεχνών προσκλήθηκε στο σχολείο ο προπονητής του Κουζουκάι Κεβίδης Γεώργιος ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές - αθλητές να γνωρίσουν το άθλημα.

5. Είχαν την ευκαιρία να νοιώσουν μικροί αθλητές του όμορφου αθλήματος της άρσης βαρών, γνωρίζοντας την τεχνική του αθλήματος υπό την εποπτεία του προπονητή – παγκόσμιου πρωταθλητή – Δεμερτζή Γεωργίου και μεγάλων αθλητών του αθλήματος όπως:

• Της Αθανασιάδου Άννας πρωταθλήτρια Ελλάδος στις κορασίδες

• Της Καϊλάρη Χρυσάνθης Πρωταθλήτριας Ελλάδος στις κορασίδες

• Της Πασχαλίδου Δέσποινας πρωταθλήτρια Ελλάδος στις κορασίδες

Έτσι η 3η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού άφησε όμορφες και δημιουργικές εμπειρίες στους μαθητές και στους καθηγητές του σχολείου αφήνοντας περισσότερες υποσχέσεις για την επόμενη σχολική χρονιά.

Αριδαία, 3-10-2016










































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *