Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

LIVE KITCHEN: "Ψωμί Σαλάμι" - salami Breat - πως να κάνεις γεμιστό ψωμί [ΒΙΝΤΕΟ]

Ψωμί Σαλάμι, γεμιστό ψωμί και πολλά άλλα ονόματα

το μόνο σίγουρο είναι οτι ειναι πεντανόστιμο και το λατρεύουν άπαντες
ΥΛΙΚΆ
ΨΙλοκομμένο ντοματάκι
15 φέτες σαλάμι αέρος
70-100 γρ παρμεζάνα
370 γρ αλεύρι
150 με 200 μλ νερό
1 κτγ ζάχαρη
1 φακελάκι μαγιά ξηρή
φρέσκο βούτυρο
ρίγανη
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το νερό χλιαρό 35c
και το ρίχνουμε στο βουναλάκι με το αλεύρι βάζουμε την μαγιά και την ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να πλάσουμε μια εύπλαστη ελαστική ζύμη την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1 ώρα περίπου
όταν είναι έτοιμη ξεσκεπάζουμε και ανοίγουμε με τον πλάστη ορθογώνιο σχήμα και θα τοποθετήσουμε το σαλάμι,παρμεζάνα ντομάτα,βρέχουμε στις άκρες και το κλείνουμε ρολάροντας αλείφουμε με ελαιόλαδο και ρίγανη και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 35-40 λεπτά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *