Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Νέστος Χρυσούπολης - Αλμωπός Αριδαίας 2-1

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης, όπου ο Νέστος πέτυχε την πρώτη του εντός έδρας νίκη κόντρα σε έναν πολύ μαχητικό Αλμωπό.

Όπως αναφέρει η proininews.gr, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα και απείλησαν το Σουμουλίδη. Στη συνέχεια ο Νέστος πήρε τα ηνία του αγώνα, προηγήθηκε αλλά και πάλι ο Αλμωπός έφτασε στο γκολ με το δοκάρι του Διαμαντίδη.

Το 2-0 «λύτρωσε» ουσιαστικά τον Νέστο που μπόρεσε να διαχειριστεί διαφορετικά το ματς, ο Αλμωπός όμως μείωσε στο 72′ και μετέτρεψε σε θρίλερ τα τελευταία λεπτά

Η ομάδα της Αριδαίας απείλησε πρώτη στο 5` όταν ο Διαμαντίδης απέναντι από τον πορτιέρο του Νέστου δε κατάφερε να βρει. Στο 9` πάλι η Αριδαία, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Τσιρλίδη που μπλόκαρε ο Σουμουλίδης, με τον Νέστο να απαντά στο επόμενο λεπτό μετά από σέντρα του Μπουλγούρα και κεφαλιά του Κωνσταντινίδη άουτ.

Στο 16` σημειώθηκε το πρώτο γκολ όταν από εκτέλεση φάουλ του Μπουλγούρα, ο Κωνσταντινίδης με προβολή νίκησε τον Μένιο για το 1-0. Στο 28` του σουτ του Παναγιωτόπουλου απέκρουσε ο πορτιέρο του Αλμωπού ενώ στο 34` ο Διαμαντίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Το 2-0 για τον Νέστο ήρθε σε πολύ καθοριστικό σημείο του αγώνα και συγκεκριμένα στο 44′ όταν από πάσα του Μαζιώτη, ο Βαλαβανόπουλος έφυγε μόνος του και πλάσαρε στα δίχτυα. Ο Νέστος είχε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 στο 50′ με το Μιχαλάκη ενώ απείλησε και στο 58` με το Βαλαβανόπουλο.

Στο 72` ο Αλμωπός μείωσε σε 2-1 με σουτ του Παντελίδη μέσα από την περιοχή και έδωσε νέο ενδιαφέρον στα εναπομείναντα 20 λεπτά, όμως η κατάσταση δεν άλλαξε και το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Νέστος Χρυσούπολης : Σουμουλίδης, Καζαντζίδης (73′ Τσάκωνας), Μπουλγκούρας, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Λάσπατζης, Μιχαλάκης, Μαζιώτης (90′ Μαρκάκης), Βαλαβανόπουλος, Αποστολίδης, Παναγιωτόπουλος (58′ Παυλακάκης).

Αλμωπός Αριδαίας : Μένιος, Ελευθεριάδης Θ. (67′ Ελευθεριάδης Α.), Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης Γ. (55′ Κοβάτσης), Σιδηρόπουλος, Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Τσιρλίδης (46′ Τσιμτσιρίδης), Παντελίδης.
 
 
 
Πηγη: almoposfc.gr 
 
 
https://www.winall24.gr/click.php?ac=23569382
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *