Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΚΠ ΟΡΑΜΑ: Ολοκλήρωση Σεμιναρίων για Διαχείριση Περιστατικών Παραμέλησης - Κακοποίησης

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στις 28.09 και στις 05.10.2016 οι δύο ενημερωτικές συναντήσεις με τη συμμετοχή 42 Δ/ντών των Σχολικών Μονάδων 1 ης και 2 ης Σχολικής Περιφέρειας της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Ν. Πέλλας με θέμα την Διαχείριση Περιστατικών Παραμέλησης – Κακοποίησης. 


Οι ενημερώσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους 1 η και 2 η Σχολικής Περιφέρειας, Ελισάβετ Τάρη και Χριστόδουλου Φανιόπουλου από το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα» και την Επιμελήτρια Ανηλίκων της Εισαγγελίας Έδεσσας κ. Μυρτώ Τσιγγενοπούλου, ενώ στη 2 η συνάντηση συμμετείχε και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων (ΣΣΝ) Θανάσης Μπαζούκης. 

Στόχος των ενημερώσεων ήταν η καλύτερη αντιμετώπιση περιστατικών Παραμέλησης – Κακοποίησης, που μπορεί να προκύψουν στις Σχολικές του Μονάδες. Τα σεμινάρια φιλοξενήθηκαν στο 4 ο Δημ. Σχολείο Έδεσσας και έγιναν με βιωματικό τρόπο στη βάση πραγματικών περιστατικών, που έχουν προκύψει και αντιμετωπιστεί τα προηγούμενα χρόνια.


Με εκτίμηση

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

Λάζαρος Σιάντσης

Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *