Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ευρωπός Φούστανης - Μακεδονικός Έδεσσας 3-2

Αν και προηγήθηκε νωρίς με 0-2 δεν τα κατάφερε ο Μακεδονικός Έδεσσας και τελικά ηττήθηκε από τον Ευρωπό Φούστανης στον αγώνα του Σαββάτου.

Οι βυσσινί μπήκαν με ενθουσιασμό στον αγώνα και κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στο 10' με κεφαλιά του Μπογδάνη ύστερα από κόρνερ του Καλογιάννη ενώ στο 13' πάλι ο Μπογδάνης διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του με ατομική ενέργεια αφού πρώτα πίεσε και έκλεψε την μπάλα από την αντίπαλη άμυνα. Στην συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και αρχικά με μείωσαν στο 17' με αυτογκόλ του Μαδεντζόγλου και ισοφάρισαν στο 38' με κεφαλιά του Γάτσου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μακεδονικού είχαν τον έλεγχο αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις φάσεις που δημιούργησαν εξαιτίας και κάποιων λανθασμένων σφυριγμάτων. Ειδικότερα, στο 54', ο Καράχατζης βγάζει ωραία κάθετη με το τακουνάκι, αλλά ο επόπτης Αλατζάς υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον Τζηκόπουλο παρόλο που εμφανώς ξεκινάει από κανονική θέση και στο 75' ο διαιτητής αρνείται πέναλτι σε ξεκάθαρη ανατροπή του Βαρτέσκα. Στον αντίποδα ο Δημητρίου Τ. πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Ευρωπό στο 81' αφού προηγουμένως δίκαια είχε αποβληθεί ο Πέτκος με 2η κίτρινη. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο τέρμα αλλά ο Γιόντης απέκρουσε το πέναλτι του Δημητρίου Π. που είχε νωρίτερα υποπέσει ο Σουλιώτης.

Η διαιτησία των Τριανταφυλλίδη-Αλατζά-Κουκούλη Δ. ήταν μέτρια και υπέπεσε σε καθοριστικά λάθη.

Ευρωπός Φούστανης: (Τσόρμπας) Ιγνατίδης, Δημητρίου Π., Νίκου (46' Δημητρίου Λ.), Ματζερίδης, Καραδοσίδης, Λεμονίδης (74' Καραηλίας), Πασχούδης, Τσουλφλίδης, Δημητρίου Τ. (83' Ροδοβάνης), Γάτσος, Κωνσταντινίδης

Μακεδονικός Έδεσσας: (Πεχλιβάνης) Γιόντης, Σουλιώτης, Καλογιάννης, Πέτκος, Τζηκόπουλος, Μπογδάνης, (67' Χαραλάμπους), Παγιούλας, Στανίσης, Μαδεντζόγλου (38' Καράχατζης), Λατίφι (56' Βαρτέσκας), Γέργης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *