Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Επιστολή διαμαρτυρίας του Εθνικού Γιαννιτσών

Για άλλη μια Κυριακή γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα κακόγουστης παράστασης η ομάδα μας, παρότι είχε 5 βασικές απουσίες και αγωνιζόμενη με 5 παίκτες 16 και 17 χρονών στην αρχική της ενδεκάδα και όσοι ήταν στο γήπεδο του Μανδάλου μόνο μπράβο έχουν να πουν για όλα τα παιδιά και την προσπάθεια τους, οι αποφάσεις όμως του κυρίου Αργυρού διαιτητή της αναμέτρησης ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ είχε διαφορετική άποψη.

Στο 25’ λεπτό σε δολοφονικό μαρκάρισμα του παίκτη του Μανδάλου Καπουσούζη από πίσω και με πρόθεση να χτυπήσει τον παίκτη μας Μπαμπαλή ο οποίος έβγαινε σε αντεπίθεση ο κύριος Αργυρός ήταν ο μόνος που είδε κίτρινη κάρτα και όχι απευθείας κόκκινη!!! Ενώ στην φάση της δεύτερης κίτρινης του ποδοσφαιριστή μας Σαραντιδή στο 73’ λεπτό δεν είχε κανένα ενδοιασμό(είναι σωστή παρόλα αυτά η δεύτερη κίτρινη).

Να τονίσω όμως ότι ο ποδοσφαιριστής μας Σαραντίδης έκανε δυο φάουλ σε όλο το παιχνίδι και τιμωρήθηκε και για τα δυο χωρίς καμία παρατήρηση ενώ ο ποδοσφαιριστής του Μανδάλου Μαυρομάτης ενώ είχε κίτρινη από το πρώτο ημίχρονο σε άλλες δυο περιπτώσεις για επικίνδυνο παίξιμο απλά παρατηρήθηκε. Και πάλι ο ίδιος παίκτης μετά το 2-1 του σφυρίζεται φάουλ για χέρι στο κέντρο του γηπέδου ξανά απλά παρατηρήθηκε.

Στην φάση του δεύτερου γκολ της ΔΟΞΑΣ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ενώ γίνεται αλλαγή από την ομάδα μου μη προλαβαίνοντας ο νεοεισερχόμενος ποδοσφαιριστής μας Καραμούζας να πάρει θέση, ο διαιτητής κύριος Αργυρός σφυρίζει την εκτέλεση του κόρνερ με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί το 2-1 υπέρ της ΔΟΞΑΣ ΜΑΝΔΑΛΟΥ.

Να υπενθυμίσω πως βάση κανονισμού ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να περιμένει τον ποδοσφαιριστή που γίνεται αλλαγή να λάβει την θέση του και μετά να σφυρίξει την συνέχεια του αγώνα. Επίσης στην συγκεκριμένη φάση σκόρερ είναι ο ποδοσφαιριστής Καπουσουζής που στο 25’ λεπτό έπρεπε να είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα!!

Τέλος στο 88’ λεπτό όταν και ο ποδοσφαιριστής μας Μωυσίδης έχει τσιμπήσει την μπάλα και ανατρέπεται εντος περιοχής από τον ποδοσφαιριστή της ΔΟΞΑΣ ΜΑΝΔΑΛΟΥ Σταυρακάκη ο κύριος Αργυρός όντας κοντά κιόλας στην φάση έδειξε παίζεται.

Να θυμίσω πως στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ο κύριος Αργυρός σαν επόπτης ήταν αυτός που με λανθασμένη υπόδειξη του σε πλάγιο εις βάρος μας αμέσως μετά το πλάγιο η ομάδα του ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ κέρδισε πέναλτι και ταυτόχρονα αποβολή και ισοφάρισε το παιχνίδι μένοντας για το υπόλοιπο του αγώνα με δέκα παίκτες.

Αν ο κύριος Αργυρός και οποιοσδήποτε κύριος Αργυρός δεν σέβεται τον καθαρό αγώνα μας εντός και εκτός γηπέδων δεν θα τον ξανανεβαστούμε ούτε και εμείς. Αν από εδώ και στο εξής αν χρειαστεί να γυρίσουμε σε τακτικές της δεκαετίας του 90 για να μας παίζουν 50-50 ή και κατ επέκταση να ευνοηθούμε τότε αυτό θα πράξουμε, άμεσα από τον επόμενο κιόλας αγώνα!!

Όποιος δεν είναι ικανός να διαιτητεύσει σωστά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μη αδικώντας καμία από τις δυο ομάδες και μη ξεφεύγοντας τα λάθη του πέραν του ανθρωπίνου τότε θα πρέπει η Διοίκηση της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και η Επιτροπή Διαιτησίας να επωμιστούν τις ευθύνες που τους αναλογούν σεβόμενοι τον αγώνα όλων των παραγόντων και τους ανίκανους διαιτητές να τους στείλουν σπίτι τους!!!

Υ.Γ. Η φιλοξενία και η συμπεριφορά όλων των ανθρώπων της ΔΟΞΑΣ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ήταν εξαιρετική και τους ευχαριστούμε πολύ και υποσχόμαστε σε αντίστοιχη φιλοξενία στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.


Με εκτίμηση
ΠΑΝΙΔΗΣ Α. ΗΛΙΑΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *