Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Σημαντικές εμπειρίες των ακαδημιών στη «γιορτή μπάσκετ» στην Αριδαία

Σε γιορτή του μπάσκετ εξελίχθηκε το τουρνουά που έγινε το πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στην Αριδαία. Περισσότεροι από 150 αθλητές από τους συλλόγους Φ.Ο. Αριδαίας, Ίκαροι Γιαννιτσών, ΓΑΣ Έδεσσας και Φίλιππος Βέροιας, χάρηκαν το αγαπημένο τους άθλημα και διασκέδασαν παίζοντας μπάσκετ.

Ο ΓΑΣ Έδεσσας συμμετείχε με δύο ομάδες και οι αθλητές του κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες, αλλά και χάρηκαν τα παιχνίδια. Όλοι ο αγώνες έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και οι προπονητές και παράγοντες των τεσσάρων συλλόγων που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για διαφορά θέματα, σχετικά με το μπάσκετ. 

Σημαντικό το γεγονός ότι πολλοί γονείς βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Αριδαίας και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους. 

Το τουρνουά είναι μία προσπάθεια των συλλόγων που συμμετέχουν, ώστε οι αθλητές των ακαδημιών, να αποκτήσουν αγωνιστικές παραστάσεις. Ο σχεδιασμός των συλλόγων που συμμετέχουν σε αυτή την δράση είναι, οι ακαδημίες να συναντιούνται μια φορά κάθε μήνα σε διαφορετική πόλη. Έτσι η αγώνες μετά την Αριδαία θα μεταφερθούν στην Βέροια την Έδεσσα και τα Γιαννιτσά. Σύντομα θα ανακοινωθεί σε ποια πόλη θα γίνει η επόμενη συνάντηση των ακαδημιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *