Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Αλμωπός Αριδαίας: Καλή σταδιοδρομία στον Θωμά Νάτσκο

Καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία εύχεται η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας στον Θωμά Νάτσκο, που μετακομίζει στη Λειβαδιά για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Θωμάς Νάτσκος ξεκίνησε φέτος ως προπονητής στον πάγκο της Β ομάδας του Αλμωπού, τον Παναλμωπιακό, φτιάχνοντας μια ομάδα που αποτελείται σχεδόν όλη με όλα τα περσυνά παιδιά της Κ 17 του Αλμωπού, όπου επίσης ήταν προπονητής όλη την χρονιά. Να προσθέσουμε ότι πέρυσι εκτός από προπονητής της Κ 17 συνετέλεσε και στέλεχος της μεγάλης ομάδας του Αλμωπού, προσφέροντας την βοήθεια του σε διάφορα πόστα, κοντά στον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη.

Επίσης σημαντικό το έργο του στην ακαδημία , όπου σαν προπονητής φέτος δύο τμημάτων, μπαμπίνι και προτζούνιορ, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και με τις άριστες γνώσεις του και με την άψογη μεταδοτικότητα του έβαλε στους μικρούς ποδοσφαιριστές του Αλμωπού γερές βάσεις.

Οι πόρτες του Αλμωπού, θα είναι ανοιχτές για τον ταλαντούχο προπονητή, καθώς και ο ίδιος δήλωσε ότι παρά την απόσταση, δεν θα πάψει να προσφέρει την βοήθεια του, όσο και όπως μπορεί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του, σε ότι χρειαστεί η ομάδα του Παναλμωπιακού και ότι με την πρώτη ευκαιρία θα είναι κοντά μας και πάλι.


Το Δ.Σ. του Αλμωπού Αριδαίας

2 σχόλια:

  1. Ο Κωνσταντινος Κενανίδης, κλινικός ψυχολόγος και ιερέας μου έλεγε πάντα οτι κάθε παιδί είναι καθρέφτης της οικογενειας του. Νομοτελειακά λοιπον ο Θωμας Νατσκος θα διαπρέψει, αρκεί να γνωρίσει κάποιος τους γονείς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κλινικη ψυχολογία και κλασικη ορθοδοξία δεν πάνε μαζί λένε οι περισσότεροι ψυχολογοι πάντωςμφίλε Βαγγέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *