Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Σεμινάριο ΔΕΥΑ Αλμωπίας σε συνεργασία με τις ΔΕΥΑ Πέλλας, Έδεσσας και Σκύδρας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΥΑ ΠΕΛΛΑΣ, ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ 4422/16 

Σεμινάριο για το νέο νόμο 4422/16 ο οποίος αφορά στις νέες διαδικασίες προμηθειών, μελετών, αναθέσεων έργων, διαγωνισμών κ.τ.λ. πραγματοποίησε η ΔΕΥΑ Αλμωπίας σε συνεργασία με όλες τις ΔΕΥΑ του Νομού μας το Σάββατο 8/10/2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Αθανάσιος Παζάρογλου, ο οποίος ενημέρωσε εκτενώς τα στελέχη των υπηρεσιών των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου σχετικά με τις αλλαγές της νομοθεσίας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου έκανε την εξής δήλωση:

«Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας εκσυγχρονίζεται. Σε συνεργασία με όλες τις ΔΕΥΑ του Νομού μας πραγματοποιήσαμε αυτό το σεμινάριο ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να ενημερωθούν υπεύθυνα για τις αλλαγές που είναι πολλές. Οι διαδικασίες αλλάζουν κι εμείς οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα».










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *