Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Viber: Έδωσε παράταση στις δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά Ελλάδας

Η προσφορά που έληγε 31 Σεπτεμβρίου παρατάθηκε για ένα μικρό ακόμη διάστημα. Μέχρι πότε και ποιους καλύπτει η κίνηση της Viber για τα ελληνικά κινητά και σταθεράΜπορεί επίσημα η προσφορά της Viber για το viber out να έχει σταματήσει από το τέλος Σεπτεμβρίου όμως είχε δοθεί μία "σιωπηρή" παράταση καθώς δεν αναφέρετε πουθενά στο site της εταιρείας. Απλώς η καταληκτική ημερομηνία στους όρους της προσφοράς έχει αλλάξει από 30 Σεπτεμβρίου που ήταν σε "έως ότου λήξει, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια του Viber".


Πριν από λίγες ημέρες και από το βήμα του συνεδρίου Game Changer, το οποίο διοργάνωσε η 24Media, ο Γενικός Διευθυντής για την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη της Viber, Atanas Raykov ανάμεσα στα υπόλοιπα που ανέφερε αποκάλυψε ότι η προσφορά είναι ακόμη ενεργή και ότι - μέχρι νεοτέρας - ισχύει έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η προσφορά αφορά την εφαρμογή Viber Out και αφορά κλήσεις προς το σύνολο (+30) ελληνικών σταθερών και κινητών με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις και περιορισμούς (π.χ. κλήσεις έως 10 λεπτά).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *