Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Καραγιαννίδης: «Δεν υπάρχει μυστικό, με νικά κυρίως ο… Ζαρογιάννης!»

Πρόσωπο των ημερών για τον Αλμωπό Αριδαίας είναι ο 24χρονος γκολκίπερ, Γρηγόρης Καραγιαννίδης, που απέκρουσε και τα τέσσερα πέναλτι της Καρδίας προχθές στη Μηχανιώνα, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του και μιλώντας στην «ΑRENA PRESS» για… άγνωστες πτυχές του.

Ο Γρηγόρης Καραγιαννίδης (στρατευμένος στην Έδεσσα, απολύεται σε 52 μέρες) τόνισε αρχικά: «Είναι περίεργο για μένα, δεν είχα συνηθίσει τόση δημοσιότητα ξαφνικά. Αργώ να το συνειδητοποιήσω, τι έκανα και τι επακολούθησε, δε ξέρω πώς να το διαχειριστώ, πολλές κλήσεις και δημοσιεύματα. Είναι η έκτη μου σεζόν στον Αλμωπό, προερχόμενος από τον Ακρίτα Σωσάνδρας. Παίζω πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική, με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Γιώργος Τσιμτσιρίδης. Αρχικά ξεκίνησα μικρός ως… επιθετικός, με τα χρόνια γυρνούσα προς τα πίσω. Ο Αλμωπός έχει παράδοση στην ανάδειξη τερματοφυλάκων, όπως οι Μήνου, Δέλλιος και Αυγουστάκης. Δικά μου πρότυπα παλιότερα ήταν οι Μπουφόν, Κασίγιας και ο Ζούλιο Σέζαρ, όταν ήταν στην Ίντερ. Όσο για μένα, δεν θυμάμαι πολλά στη Μηχανιώνα, μόνο να πανηγυρίζω με τους συμπαίκτες μου. Δεν έχω κάποιο μυστικό, απλά διαλέγω γωνία και πέφτω. Δεν διαβάζω αντιπάλους, είναι θέμα στιγμής, προαίσθημα και ένστικτο. Με πιστεύανε ότι θα πιάσω πέναλτι πριν μπω, με έχουν ζήσει, το περίμεναν και τους δικαίωσα. Στο τέλος μου έδιναν συγχαρητήρια στο… πανδαιμόνιο, «μπράβο ακρίδα», που είναι το παρατσούκλι μου! Πάντως, πρέπει να πω ότι στα πέναλτι με νικά κυρίως ο… Χρήστος Ζαρογιάννης, φίλος και συμπαίκτης μου. Από πέρυσι, μετά την προπόνηση, μου χτυπούσε αρκετά πέναλτι για εξάσκηση και είχε καλές επιδόσεις!».

«ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΤΟΣ»

Για να καταλήξει ο Καραγιαννίδης: «Θέλουμε την Κυριακή την πρώτη νίκη εντός με τον Καμπανιακό, έχουμε μόνο το διπλό με τον Βατόλακκο, θα είναι δύσκολο και κλειστό ματς, θα κριθεί σε ευστοχία, αν είναι λίγες οι τελικές και τις μονομαχίες. Ο κόσμος μας πιστεύει, ακολουθεί και εκτός και πρέπει να του δώσουμε χαρές. Ο Αλμωπός έχει καλό ρόστερ και αλλάζει επίπεδο. Φέτος θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά ως νεοφώτιστοι και του χρόνου ίσως δούμε για κάτι παραπάνω».

Εντός με τον Καμπανιακό θα λείψουν οι Μένιος, Μουρατίδης, Δεληχατζής. Η ομάδα της Πέλλας ετοιμάζει μια-δυο προσθήκες, με τον στόπερ Απόστολο Παπαδόπουλο να «παίζει» και τον μέσο, Δημήτρη Σερασκιέρη να απομακρύνεται.
 


Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ | ΑRENA PRESS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *