Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Επέτειος απελευθέρωσης Έδεσσας παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Επέτειος απελευθέρωσης Έδεσσας παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ( 18.10.2016) και επέτειος απελευθέρωσης της Σκύδρας ( 17.10.2016)




Δείτε τις φωτογραφίες:












Δημήτρης Γιάννου:

Κατά τη διάρκεια της τελετής ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Έδεσσας είχα την ευκαιρία να του αναφέρω κάποια από τα σημαντικά προβλήματα της περιοχής μας, που είναι:


- Η λειτουργική σύνδεση με την Εγνατία Οδό (το δώρο μας με το ανάγλυφο του «Χοίρου του Πασίφιλου» αποδεικνύει περίτρανα τη σχέση της Έδεσσας με την αρχαία Εγνατία, όπως επίσης ότι η Έδεσσα ήταν το σημαντικότερο πολιτιστικό κέντρο των αρχαίων Μακεδόνων)
- Η συνέχιση των ανασκαφικών εργασιών στο Λόγγο
- Η συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο ΕΣΠΑ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *