Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Πρόταση για την PHILOXENIA από τα μέλη του συνδέσμου Δήμων Ιαματικών πηγών Ελλάδας στην Δημοτική επιχείρηση των Λουτρών Λουτρακίου

Πρόταση να συμμετάσχουν την μεγάλη τουριστική έκθεση PHILOXENIA δέχθηκε η δημοτική επιχείρηση των Λουτρών από τον σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών πηγών Ελλάδας. η πρόταση ακολουθεί παρακάτω:

ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΗΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αγαπητά Μέλη, 

Ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας θα συμμετάσχει στην Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2016 που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – HELEXPO στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 18 -20 Νοεμβρίου 2016, προκειμένου να υπάρχει προβολή και διαφήμιση του Ελληνικού ιαματικού τουρισμού και των Δήμων – Μελών μας.
Ταυτόχρονα την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 16.00 – 19.00 θα πραγματοποιηθεί εντός του περιπτέρου 13, απέναντι από το περίπτερο μας, σεμινάριο (workshop) με θέμα «Thermal Tourism and Spa Management in Spain».
Επίσης το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 10.00 – 13.00 και στην αίθουσα C του περιπτέρου 8 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα μας.
Ο Σύνδεσμος θα καλύψει τη διαμονή των μελών του Δ.Σ., στο ξενοδοχείο «Φιλίππειο» , περιοχή Σέιχ-Σου την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.
Στο περίπτερο του Συνδέσμου θα δοθεί χώρο σε όλες τις ιαματικές πηγες. Ως εκ τούτου, προγραμματίστε τη συμμετοχή στελεχών των ιαματικών πηγών σας. τόσο για την παρουσία σας στο περίπτερο, όσο και για την παρακολούθηση του workshop.
Τις επόμενες ημέρες, παρακαλούμε, δηλώστε τη συμμετοχή σας (τη δική σας και των στελεχών σας) στη γραμματεία του Συνδέσμου.
Είμαστε στην διάθεση σας για ότι σχετικό





Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΔΙΠΕ

ΜΑΡΚΟΣ ΔΑΝΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *