Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Φιλικό παίδων: Σκυδραϊκός - Πανεδεσσαϊκός 38-48

Οι παίδες του Πανεδεσσαϊκού στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό τους παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στη Σκύδρα, επικράτησαν με 38-48 του Σκυδραϊκού. Τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες στο συγκεκριμένο αγώνα, με τους προπονητές των δύο ομάδων να αφήνουν τις «επαφές» κατά τη διάρκεια του. Η ομάδα της Έδεσσας είχε από την αρχή του αγώνα βραχύ προβάδισμα στο σκορ το οποίο και της εξασφάλισε στο τέλος τη νίκη. Τα φιλικά θα συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες για το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου, καθώς ο πρώτος επίσημος αγώνας έχει οριστεί για την 27/11.


Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης): Γιάτσος 18, Σαρικούδης, Σταυρακίδης 4, Κοβάτσης 5, Μίσιος 2, Κληντσάρης 4, Καραϊσαρίδης 7, Γκουγκούδης 2, Νάνος 2, Καζίας 4, Άικος, Θεοδωρίδης 2.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *