Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Μαργαρίτες φύτρωσαν…σε διάβαση της Έδεσσας! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η ομάδα εργαστηρίου Αλεξάνδρου Στουγιαννίδη έκανε την διάβαση να ανθίσει...μαργαρίτες
 
 
Τι και αν ο Χειμώνας αρχίζει και παραμερίζει το Φθινόπωρο και δείχνει τις διαθέσεις του; Στην Έδεσσα φυτρώνουν μαργαρίτες στους δρόμους… Ναι καλά διαβάσατε! 




Οι «υπαίτιοι» δεν είναι άλλοι από τους «συνήθεις υπόπτους». Πρόκειται για την ομάδα του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Αλέξανδρου Στουγιαννίδη.




Η ομάδα έχει αρχίσει να ομορφαίνει ακόμη περισσότερο την πόλη της Έδεσσας αποτυπώνοντας την φαντασία της πάνω στις διαβάσεις πλησίον των παιδικών σταθμών. Πριν λίγες ημέρες είχαν μετατρέψει μια διάβαση σε πλήκτρα πιάνου, ενώ αυτή την φορά φρόντισαν να «φυτρώσουν» μαργαρίτες. 





« «Το 2ο προτζεκτ πολύχρωμες διαβάσεις» στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας έλαβε τέλος. Ακόμα μια φορά το Εργαστήρι Ζωγραφικής του Στουγιαννιδη Αλέξανδρου ζωγράφισε και ομόρφηνε τους δρόμους της Έδεσσας. Αύτη τη φορά… μαργαρίτες άνθισαν στην άσφαλτο... Μια μέρα, είπαμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τα παιδιά να χαμογελάνε.. και αποφασίσαμε να ζωγραφίσουμε μαργαρίτες στο δρόμο... και έτσι έγινε», αναφέρει στο Πινάκιο υπεύθυνη του εργαστηρίου ζωγραφικής Μαρία Σαμσάκη. 
















 
 
 
από το pinakio.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *