Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Νέος Αντιδήμαρχος καθημερινότητας ο Στέφανος Αβραμίκας

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στέφανος Αβραμίκας, με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μπάτση τον οποίο συνεχάρη για το έργο του. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο τομέας της Καθημερινότητας είναι το μεγάλο στοίχημα της σημερινής Δημοτικής Αρχής και πως ο κ. Αβραμίκας αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο. Επιπλέον, ο κ. Μπίνος χαρακτήρισε επιτυχημένη τη θητεία του κ. Αβραμίκα ως Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, έγινε γνωστό ότι στις αρμοδιότητες του νέου Αντιδημάρχου Καθημερινότητας θα συγκαταλέγεται και ο κρίσιμος τομέας των αδέσποτων ζώων, στον οποίο έχουν γίνει σημαντικά βήματα και τα αποτελέσματα θα είναι σύντομα εμφανή.

Ο κ. Αβραμίκας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο που τον εμπιστεύεται για δεύτερη φορά και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης μέσα από σκληρή δουλειά. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στον προκάτοχό του κ. Χρήστο Μπάτση σημειώνοντας ότι ήταν αυτός που πήγε το Εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας στην κορυφή και δεσμεύτηκε να προσπαθήσει ώστε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *