Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Μ. Αλέξανδρος Όρμας - Μακεδονικός Έδεσσας 5-1

Πληρώνοντας τις απουσίες και τα λάθη του ο Μακεδονικός Έδεσσας δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ομάδα της Όρμας και μοιραία ηττήθηκε με 5-1 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α'.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 5' με τον Αβραμίδη Α., ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σημαντικό λάθος του Ροδίντση και από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 25' πάλι ο Αβραμίδης Α. σκόραρε μετά από αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει. Ο Σαμαράς μετά από λάθος της άμυνας έγραψε το 3-0 στο 35' και ο Νούσης στο 40' έκανε το 4-0 για να κλείσει ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο για τον Μακεδονικό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι βυσσινί προσπάθησαν να επιστρέψουν στον αγώνα και μείωσαν στο 49' με αυτογκόλ του Γώγου. Στο 64' ο Βαρτέσκας κέρδισε πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Ρέτζια. Τελικά στο 81' ο Ιωάννου διαμόρφωσε το τελικό 5-1 με κοντινή προβολή μετά από ασταθή απόκρουση του Γιόντη.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η προσοχή όλων στον Μακεδονικό στρέφεται στον επόμενο κρίσιμο αγώνα εντός έδρας με την Πολυκάρπη.

Η διαιτησία των Παναγιωτίδη-Σιώνη Μ.-Λαμπρίδη ήταν καλή χωρίς λάθη, παρά την αρχική κακή εντύπωση που δημιούργησε η καθυστερημένη άφιξή τους στο γήπεδο, μόλις 15' πριν την έναρξη του αγώνα. 

Μακεδονικός Έδεσσας: (Πεχλιβάνης) Ροδίντσης (46' Γιόντης), Βαρτέσκας, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Πέτκος (85' Λατίφι), Τζηκόπουλος (60' Ρέτζιας), Μπογδάνης, Χαραλάμπους, Περδικόπουλος, Μαδεντζόγλου, Καράχατζης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *