Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τους γιατρούς της αγάπης - Φιλανθρωπική συναυλία με τον Γιώργο Υδραίο στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α σε συνεργασία με τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, έχοντας στόχο να παρέχουν τη δυνατότητα πρόληψης της υγείας, των πολιτών του Δήμου μας, σας ενημερώνουν ότι θα υλοποιηθεί πρόγραμμα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων στις παρακάτω ημερομηνίες:

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου από τις 10:00 π. μ έως 16:00 μ. μ στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου από τις 10:00 π. μ έως 16:00 μ. μ στο Περιφερειακό Ιατρείο Εξαπλατάνου.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου από τις 10:00 π. μ έως 16:00 μ. μ στο Περιφερειακό Ιατρείο Προμάχων.

Οι ιατρικές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν κατόπιν ραντεβού περιλαμβάνουν :

1. Οφθαλμολογικές εξετάσεις

2. Ουρολογικές εξετάσεις

 3. Δερματολογικές εξετάσεις

4. Ωτορινολαρυγγικές εξετάσεις

5. Γενικές εξετάσεις από Χειρούργο

 Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού θα απευθύνεστε στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας και στο τηλέφωνο 2384024772 στην κα Βασιλειάδου Χριστίνα


Φιλανθρωπική συναυλία με τον Γιώργο Υδραίο  στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο ΑριδαίαςΟ Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. σας προσκαλούν στην φιλανθρωπική συναυλία με τον Γιώργο Υδραίο και το επιτελείο του.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της επίσκεψης των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 8:00 μ. μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Αντί εισιτηρίου θα γίνεται προαιρετική συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες των ωφελούμενων των δομών Β.Σ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *